Visiškai girtas ir beteisis vairuotojas prisivirė košės: Kaune sukėlęs avariją bandė sprukti | Kas vyksta Kaune

Visiškai girtas ir beteisis vairuotojas prisivirė košės: Kaune sukėlęs avariją bandė sprukti

Skaitytojo nuotr.

Kauno miesto gimtadienis atšvęstas kaip reikiant, tai patvirtina ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotas avariją sukėlęs neblaivus ir neturintis teisės vairuoti pilietis.

[galerija kiek=”4″]

„Šeštadienio vakarą prie Kauno klinikų įvyko avarija. Ją sukėlė girtas vairuotojas, kuris bandė sprukti iš įvykio vietos, bet buvo sulaikytas šalia gyvenančių žmonių. Į policijos alkotesterį pripūtė beveik 2 promiles“, – redakcijai atsiųstą vaizdo medžiagą komentavo pilietiškas skaitytojas Saulius.

Kauniečio užfiksuotoje vaizdo medžiagoje matyti, kad vairuotojui iš tiesų sunku orientuotis aplinkoje, o pasitikrinti blaivumą – misija neįmanoma.

Lengvasis automobilis taip pat smarkiai apgadintas, skaitytojas Saulius užfiksavo iš „Fordo“ kylančius dūmų debesis, tikėtina, kad nesuvaldyto automobilio greitis buvo daug didesnis, nei leistina važiuoti miesto gatvėmis.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė, gegužės 23 dieną, apie 21 valandą, Kaune, Eivenių ir V. Lašo gatvių sankirtoje, vyro gimusio 1992 metais vairuojamas automobilis „Ford“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į kelininkų smėlio dėžę.

Pasak J. Kazragytės, nustatyta, kad vyras nėra įgijęs teisės vairuoti transporto priemones. Taip pat jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,93 prom.

Eismo įvykio aplinkybes tiria policijos pareigūnai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA