Kitoks Kauno gimtadienis – šurmuliuojančios kiemų erdvės ir dėmesys mažiesiems | Kas vyksta Kaune

Kitoks Kauno gimtadienis – šurmuliuojančios kiemų erdvės ir dėmesys mažiesiems

R. Tenio nuotr.

Išskirtinio formato Kauno gimtadienis vyksta ne tik miesto centre, kaip ir buvo žadėta, šventinis šurmulys aplanko ir Kauno gyvenamuosius kvartalus, daugiabučių kiemus, kai kurias nuosavų namų gatveles. Šįkart neliko nepastebėti ir patys mažiausieji Kauno gyventojai, į vieną iš Žaliakalnio kiemų atsikraustė Kauno valstybinio lėlių teatro trupė.

Šeštadienio popietę spektaklis „Zuikio kaprizai“ kvietė ir mažus, ir didelius tiesiog linksmai pažaisti. Žaliakalnyje žiūrovai galėjo susipažinti su užsispyrusiu zuikučiu, kuris visai nemėgsta linksmintis. Tačiau, kaip paaiškėjo, išeitį visada galima rasti.

Senelis Pažaiskis žinojo ir supažindino kauniečius, kaip smagiai praleisti laiką, ir kaip su tokiais išdykėliais „kapriziukais“ susitarti.

Kauno valstybinis lėlių teatras, įsteigtas 1958 m. vadovaujantis įkūrėjų Valerijos ir Stasio Ratkevičių nuostata – kurti vaikams. Kiekvieną sezoną Kauno valstybiniame teatre suvaidinama iki 300 spektaklių, įvyksta keturios premjeros.

Kauno gimtadienio proga, šeštadienį Žaliakalnio gyventojus stebino ir džiazo skambesys kartu su Kauno bigbendu.

Primename, kad pagrindinių renginių tiesiogines transliacijas galite stebėti naujienų portale „Kas vyksta Kaune“.

Visa išsami informacija apie suplanuotą programą – „Kauno gimtadienis 2020“ renginio paskyroje Facebook‘e ir adresu gimtadienis.kaunas.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA