Kaune sučiuptas kepsninę ir vaikišką „Porsche“ iš svetimo kiemo nugvelbęs vyras | Kas vyksta Kaune

Kaune sučiuptas kepsninę ir vaikišką „Porsche“ iš svetimo kiemo nugvelbęs vyras

Kauno apskr. VPK ir E. Šostakaitės nuotr.

Kieme stovinti keramikinė kepsninė ir vaikiškas automobiliukas – dėl šių daiktų, buvusių užtverto namo kieme, vagystės įtarimai pareikšti sulaikytam 29 metų vyriškiui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, gegužės 8 d. apie 3.15 val. Kauno apskr. VPK pareigūnai sulaukė pranešimo, jog Kaune esančioje V. Bičiūno gatvėje, iš aptverto namo kiemo buvo pavogta keramikinė kepsninė su įvairiais įrankiais.

Ilgapirščiui vien 1000 eurų vertės daikto iš svetimo kiemo nepakako, nuspręsta buvo pavogti ir kieme paliktą žaislinį automobilį „Porsche“. Iš viso tą naktį buvo padaryta 1150 eurų žala.

Nedelsiant į gautą informaciją sureagavę pareigūnai pradėjo įtariamojo paiešką. Nepraėjus nei valandai nuo įvykio buvo rastas automobilis, kuriuo galimai buvo atvykta į įvykio vietą. Automobilyje „Opel“ buvo rasta iš to paties kiemo pavogta kepsninė su įrankiais. Pareigūnai taip pat pastebėjo netoliese tarp medžių baltos spalvos žaislinį automobilį.

Tyrimo metu Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnams pavyko netrukus nustatyti ir sulaikyti įtariamąjį, kurį penktadienį, gegužės 15 d., sulaikė. Vyrui, gimusiam 1991 m., tą pačią dieną paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir dokumentų paėmimas.

Įtariama, kad šis vyras gali būti įvykdęs ir daugiau panašių nusikalstamų veikų.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA