Fiksuoja skaitytojai: Kauno antstoliams – nemalonios savaitgalio staigmenos (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: Kauno antstoliams – nemalonios savaitgalio staigmenos (dar papildyta)

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai sekmadienį pranešė, kad prie vieno iš Kaune įsikūrusio antstolės biuro aptiktas netikėtas radinys. Prie įėjimo durų į antstolės kontorą pastatytas kryžius. Vėliau buvo pranešta, kad kryžiai buvo pastatyti ir prie kitų kontorų.

Kaip matosi portalo skaitytojų atsiųstose nuotraukose, prie durų pastatytas senas kryžius, spėjama iš kapinių. Ant jo vokiški užrašai. Kaip ir kada jis čia atsirado, nėra žinoma, tačiau spėjama, kad tai galėjo būti žmogaus, turinčio reikalų su antstolės veikla nepasvertas veiksmas, dėl kurio gali grėsti rimti nemalonumai.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities policijos budėtoju, šis teigė, kad jokio pranešimo policijoje dėl šio įvykio nėra gauta.

Susisiekus su Neringa Bacevičiene, kurios kontora įsikūrusi Gedimino gatvės 46-uoju numeriu pažymėtame pastate, ji sakė nežinanti, kas galėjo taip pasielgti, tačiau pripažino, kad situacija tikrai nemaloni. Moteris pareiškė, kad dėl šio įvykio kreipsis į policiją.

Tai jau ne pirmas atvejis, kuomet grasinama Kaune dirbantiems antstoliams. Vienas iš tokių įvykių užfiksuotas prieš maždaug penkis metus, kai melsvos spalvos skysčiu buvo sulietos Kauno senamiestyje įsikūrusios antstolės Sonatos Vaicekauskienės kontoros lauko sienos.

Paskelbus informaciją portale paaiškėjo, kad panašūs kryžiai pastatyti ir prie kitų antstolių kontorų. Dar kartą susisiekus su Kauno policija, budintis pareigūnas nenorėjo plačiau komentuoti šių įvykių.

Susisiekus Kauno apskrities VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, ji informavo, kad pareigūnai jau pirmos dienos pusėje sulaukė ne vieno pranešimo apie tokius radinius prie pastatų miesto centre. Ji pridūrė, kad Kauno vyriausiame policijos komisariate jau yra pradėtas įvykių tyrimas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA