Jau įsigijusiems bilietus į olimpinės atrankos krepšinio turnyrą Kaune – geros žinios | Kas vyksta Kaune

Jau įsigijusiems bilietus į olimpinės atrankos krepšinio turnyrą Kaune – geros žinios

DELFI nuotr.

Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) ir Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK) paskelbė, jog olimpinės atrankos krepšinio turnyrai vyks 2021 metų birželio 29-liepos 4 dienomis. Šios kovos turėjo vykti šių metų birželio 23-28 dienomis, bet dėl COVID-19 viruso, kartu su olimpinėmis žaidynėmis buvo perkeltos į kitus metus.

Sirgaliai, kurie buvo įsigiję bilietus į „Žalgirio“ arenoje vyksiantį turnyrą, gali būti ramūs. Kaip skelbia Lietuvos krepšinio federacija, visi bilietai automatiškai yra perkeliami ir galios naujai renginio datai: 2021 m. birželio 29 – liepos 4 dienomis.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos įstatymu dėl kompensavimo už atšauktus renginius, pirkėjai, kuriems netinka naujo renginio data, per 60 kalendorinių dienų (nuo gegužės 15 iki liepos 14 d. imtinai) gali kreiptis į info@bilietai.lt dėl kompensacijos už įsigytus bilietus. Pirkėjams sutikus, bus suteiktas kuponas, kurį reikės panaudoti per 12 mėnesių, atsiskaitant už kitus organizatoriaus renginius.

Nepanaudojus kupono, pirkėjas per 14 dienų turės teisę kreiptis į info@bilietai.lt dėl pinigų grąžinimo. Sirgaliams rekomenduojama pasilikti bilietus, nes jie artėjant renginiui brangs.

„Paaiškėjus naujai turnyro datai galime nuraminti sirgalius, kad visi bilietai, kuriuos jie buvo įsigiję, galios ir kitų metų turnyrui Kaune. Smagu, kad sirgaliai tiki rinktine ir dar net nepaaiškėjus finalo dalyviams yra užpildyta daugiau nei trečdalis arenos į finalines rungtynes. Manome, kad laukia tikrai geras turnyras ir su sirgalių užnugariu galime įveikti šį etapą bei vėl dalyvauti olimpinėse žaidynėse“, – sakė LKF generalinis sekretorius-direktorius Mindaugas Špokas.

Dėl keturių kelialapių į Tokijo olimpines žaidynes kausis 24 rinktinės, o olimpiniame atrankos turnyre Kaune varžysis Lietuvos, Venesuelos, Pietų Korėjos, Lenkijos, Angolos ir Slovėnijos rinktinės. Bilietus į žaidynes jau turi: Argentinos, Australijos, Irano, Japonijos, Nigerijos, Ispanijos, Prancūzijos ir JAV komandos.

Olimpiada Japonijoje vyks 2021 metų liepos 23 – rugpjūčio 8 dienomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA