Stipri avarija Savanorių prospekte: po smūgio apvirto medikų ekipažas | Kas vyksta Kaune

Stipri avarija Savanorių prospekte: po smūgio apvirto medikų ekipažas

E. Šostakaitės nuotr.

Šeštadienio vakarą pagrindinėje Kauno gatvėje įvyko didelis eismo įvykis, kurio metu greitosios pagalbos automobilis liko apvirtęs ant šono.

Kaip pranešė portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, kurie dalinasi vaizdo medžiaga ir nuotraukomis, Savanorių prospekto ir Birželio 23-osios gatvės sankryžoje, prie prekybos centro „Rimi“ įvyko stipri avarija. Sankryžoje susidūrė lengvasis automobilis bei greitosios pagalbos ekipažas, kuris po susidūrimo apvirto ir liko gulėti ant šono.

Susisiekus su Kauno apskrities policijos atstovais, šie patvirtino, kad eismo įvykis buvo įregistruotas 19:34 val. Policijos budėtojas taip pat patvirtino, kad avarijoje tikrai dalyvavo medikų ekipažas. Teigiama, kad avarijos metu nukentėjo tik medikų ekipažo vairuotojas, kuris patyrė kelis nedidelius sužalojimus.

Eismo įvykio aplinkybes aiškinasi policija, tačiau greitosios budintis patvirtino, kad ekipažas važiavo į iškvietimą Kauno rajone. Tikimasi, kad tikslias jo aplinkybes padės nustatyti šioje sankryžoje veikiančios vaizdo kameros.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA