Skaitytojai praneša apie Kaune per karantiną slapta dirbančius barus | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai praneša apie Kaune per karantiną slapta dirbančius barus

Baras „Galera“ / Interneto archyvo nuotr.

Nors klubų ir barų veikla nuo kovo 16 d. sustabdyta, o šiuo momentu gali veikti tik lauko kavinės, kauniečiai pasakoja apie slapta uždarose patalpose besibūriuojančius šėliotojus. Portalo skaitytoja teigia kaip tik dabar vakarėlį vykstant bare „Galera“ Nemuno gatvėje.

„Karantino metu kai kurių Kauno barų darbas nestoja. Pavyzdžiui, baras „Galera“ bent kartą per savaitę rengia privačius vakarėlius, į kuriuos įleidžiama susitarus su barmene, tada užrakinamos durys. Tokių vakarėlių metu rūkoma viduje“, – penktadienio vakarą pasakojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Ji tvirtino žinanti, kad viena tokia vakaronė vyksta kaip tik šiuo metu. Nors moteris pripažino, kad jai yra tekę lankytis šioje vietoje, tokiems vakarams teigė nepritarianti.

„Yra rizikuojama visų saugumu, bandoma nelegaliai pelnytis tarsi kitų barų sąskaita. Kol miestiečių pamėgti ir lankomi tvarkingi barai arba koncertų vietos, tai yra sąžiningi verslai, bankrutuoja, kažkas pelnosi tiesiai sau į kišenę. Taip būti neturi“, – piktinosi kaunietė.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su „Galerą“ valdančios bendrovės „Skaidrūna“ vadove Dalia Žemaitiene, kita vertus, ši užtikrino, kad jokie vakarėliai nevyksta, o veiklą atnaujinti planuojama tik pirmadienį.

„Truputį remontuojamės, ir aš šiandien buvau bare, – tarp varstomų durų šmėžuojančių žmonių priežastį įvardijo pašnekovė. – Tvarkomės, o pirmadienį atsidarome. Jokių vakarėlių dabar nevyksta.“

Personalas, anot D. Žemaitienės, vėl rinksis sekmadienį, kabins reikalavimus, kad pirmadienį atvėrus duris butų viskas paruošta.

Primename lauko kavines per karantiną veikti vėl pradėjus balandžio 27 d. Nuo gegužės 18 d. barai, kavinės ir restoranai galės visiškai atnaujinti veiklą, tačiau ir toliau reikės laikytis tam tikrų reikalavimų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA