Antradienį pranešta apie 3 mirtį dėl koronaviruso infekcijos: reanimacijoje – 12 pacientų | Kas vyksta Kaune

Antradienį pranešta apie 3 mirtį dėl koronaviruso infekcijos: reanimacijoje – 12 pacientų

Asociatyvi / V. Balkūno nuotr.

Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje dėl koronaviruso mirė pacientas, antradienį pranešė Nacionalinis visuomenės sveikatos centras. Tai jau trečioji mirtis dėl infekcijos, apie kurią pranešta antradienį.

„Gauta informacija iš Vilniaus miesto klinikinės ligoninės apie Vidaus ligų skyriuje gydyto asmens mirtį. Informacija gauta oficialiai, ji bus įtraukta į rytojaus statistiką“, – spaudos konferencijoje antradienį sakė NVSC Vilniaus departamento direktorė Rolanda Lingienė.

Antradienį BNS ji informavo, jog mirė ir dvi Antavilių pensionato globotinės, tačiau apie jas informacija gauta tik žodžiu, todėl į oficialią statistiką šios mirtys bus įtrauktos vėliau.

Lietuvoje, antradienio duomenimis, patvirtintas 1491 koronaviruso atvejis. Iki šiol skelbta, jog nuo koronaviruso iš viso mirė 50 žmonių, dar keturi koronavirusu užsikrėtę asmenys mirė dėl kitų priežasčių.

Dėl koronaviruso ligoninėse – 105 žmonės

Lietuvoje ligoninėse gydomi 105 užsikrėtusieji koronavirusu, 12 iš jų – reanimacijoje.

„Stacionare gydomi 105 asmenys, iš jų reanimacijos ir intensyviosios terapijos skyriuose – 12, dirbtinė plaučių ventiliacija taikoma penkiems asmenims ir su deguonies kauke gydomi 41“, – spaudos konferencijoje antradienį sakė Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) atstovė Rolanda Lingienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA