Kauno gatvėse – girtų vairuotojų antplūdis | Kas vyksta Kaune

Kauno gatvėse – girtų vairuotojų antplūdis

Asociatyvi / Kauno apskr. VPK nuotr.

Panašu, kad vasariška šiluma besidžiaugiantys kauniečiai praėjusį savaitgalį nepraleido progos išlenkti ir vieną kitą taurelę. Štai sekmadienį Kauno pareigūnai darbavosi išsijuosę, vis stabdydami neblaivius vairuotojus. Gausias policijos pareigūnų pajėgas pavyko užfiksuoti ir „Kas vyksta Kaune“ skaitytojui.

„Prie Najakurių g. 92 namo atvykę policijos pareigūnai. Gal žinote kas nutikę? Laikas apie 00.00 val. Apie 0.30 val. atvažiavo dar du policijos ekipažai“, – vidurnaktį naujienų portalo teiravosi skaitytojas.

Girtas vairuotojas Naujakurių gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, gegužės 11 d. apie 00.05 val. Kaune, Naujakurių g., 1980 metais gimęs vyras, būdamas neblaivus vairavo automobilį „BMW“. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,86 prom.

Kiek anksčiau, policijos pareigūnai darbavos ir Šarkuvos gatvėje bei Kauno rajone, čia patikrinimui sustabdyti taip pat neblaivūs vairuotojai.

Pareigūnų duomenimis, gegužės 10 d. apie 22.25 val. Kauno r., Raudondvario sen., sustabdyto automobilio „VW Sharan“ vairuotojui, gimusiam 1983 metais, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,79 prom.

Taip pat gegužės 10 d. apie 22.10 val. Kaune, Šarkuvos g., 1971 metais gimusiam vyrui, vairavusiam automobilį „Ford Galaxy“, nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,99 prom.

Na ir dar vienas sunkus girtumo laipsnis užfiksuotas Veiverių gatvėje.

Policijos pareigūnų duomenimis, gegužės 10 d. apie 18.50 val. Kaune, Veiverių g., patikrinimui sustabdyto automobilio „VW Golf“ vairuotojui, gimusiam 1970 metais, nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,71 prom.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad už vairavimą išgėrus, kai alkoholio matuokliai parodo 1,5 promilės ir didesnė girtumą, Lietuvoje gresia baudžiamoji atsakomybė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA