„Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ – interviu su senamiesčio draugijos vadove O. Peičiūte | Kas vyksta Kaune

„Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ – interviu su senamiesčio draugijos vadove O. Peičiūte

Asmeninio archyvo nuotr.

Šiandien, 15 val., „Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ transliacijos metu portalas „Kas vyksta Kaune“ (KVK) kalbins Kauno senamiesčio draugijos vadovę Oną Peičiūtę, kuri praėjusią savaitę pasidalino mieste iškilusia greitį viršijančių vairuotojų problema, o interviu metu taip pat aptarsime ir senamiesčio verslų ir renginių aktualijas.

Paskelbus karantiną, gyvenimas senamiestyje sustojo kaip spragtelėjus pirštais, tačiau dabar, švelninat karantino reikalavimus, miesto gyvenimas po truputį atsigauna.

O. Peičiūtę kalbinsime kaip senamiestyje įsikūrę parduotuvių ir maitinimo įstaigų verslų atstovams šis laikotarpis pakeitė įprastą gyvenimą. Su kokiais sunkumais susidūrė ir kaip juos pavyksta įveikti.

Taip pat paliesime itin jautrią kauniečiams temą – renginius mieste. Ar yra tikimybė švęsti Kauno gimtadienį kaip anksčiau? Stebėkite tiesiogiai ir sužinokite daugiau.

Portalas KVK vykdo gyvų pokalbių, straipsnių ir fotogalerijų ciklą, kuriame kviečia kauniečius dalintis istorijomis apie gyvenimą karantino metu. Galite atsiųsti mums video turinį ar nuotraukas su pasakojimu, kas jums nutiko sudėtingo, o gal linksmo karantino metu, su kokiais iššūkiais susidūrėte likę namuose, kaip keitėsi namiškių santykiai, galbūt pastebėjote kitų istorijų savo name ar kieme.

Su įdomiausių istorijų autoriais bandysime pasikalbėti ir tiesioginių nuotolinių pokalbių metu. Taip pat kalbinsime pačių įvairiausių sričių žmones apie tai, kas pasikeitė jų gyvenime prasidėjus pasaulinei COVID-19 pandemijai bei šnekėsime apie tai, kaip gyvensime po karantino.

Jei norite papasakoti savo istoriją, rašykite mums el. paštu istorijos@kasvyksta.lt arba skambinkite darbo dienos valandomis telefonu 8 687 39 036.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA