Fiksuoja skaitytojai: nudistų pliažą atidarė čia pat prie Nemuno | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: nudistų pliažą atidarė čia pat prie Nemuno

Skaitytojų nuotr.

Skaitytojai pasidalino vaizdeliu Nemuno pakrantėje. Išvažiavus su dviračiais ir nusprendus papiknikauti Nemuno prieigose, skaitytojai buvo nustebinti visu gražumu besideginančių vyrų. Nei kaukės, nei kokių kitų audinių dengiančių kūną nebuvo.

„Išvažiavome pasivažinėti dviračiais. Nusipirkome kepsninę ir šašlykų su mintini jų išsikepti besivažinėjant dviračiais. Pasirinkome maršrutą Marvelė-Kačerginė. Maždaug 1km nuo Marvelės nusukome į keliuką prie pat Nemumo. Pasikurti kepsninės“, – apie sekmadieninę iškylą pasakojo skaitytoja.

„Ir radome/sutikome apie 5-6 vyrus kurie deginasi nuogi. Jų visiškai nebaidome mes. Visiškai nebaido tai, kad šis maršrutas ypač populiarus tarp kauniečių ir bet kurią akimirką tuos nuogalius gali užklupti šeima. Aš niekuo prieš jokias orientacijas. Man nemaišo, bet kai sustoji išsikepti šašlykų ir turi žiūrėti į nuogus „gaigalus“, tai visai nesmagu“, – apie gamtoje sutiktus vyrus ir patirtas emocijas pasakojo ji.

„Mes juk ne Palangoje. Ne nudistų pliaže. Ir kad ir kaip man patinka degintis, nesiruošiu išversti savo grožybių ir versti visų žiūrėti. P.s. Be fotografuodama pusę išbaidžiau, bet dar yra likusių“, – istoriją užbaigė ji.

Kaune oficialių nudistų pliažų nėra, tačiau yra aktyvistų, kurie dar vasario mėnesį sukūrė internetinę peticiją, jog toks pliažas atsirastų.

„Oficialaus nudistų paplūdimio Kauno mieste nėra. Remiantis istoriniais šaltiniais, toks paplūdimys Kaune buvo jau tarpukario nepriklausomoje Lietuvoje, Lampėdžiuose ir prie Nemuno. Nepriklausomi ir laisvi esame jau 30 metų, ir visuomenės dalis nori turėti tai, ką iš jų atėmė 50 metų okupacija“, – rašoma peticijos aprašyme.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA