Dauguma parduotuvių „Iki“ pradeda grįžti prie įprasto darbo grafiko | Kas vyksta Kaune

Dauguma parduotuvių „Iki“ pradeda grįžti prie įprasto darbo grafiko

Įmonės „Iki“ nuotr.

Nuo šiandien, gegužės 8 d., ilginamas didžiosios dalies prekybos tinklo „Iki“ parduotuvių darbo laikas. Beveik pusė tinklo parduotuvių dirbs iki 22 val. Kovo mėnesį darbo valandos buvo laikinai sutrumpintos dėl šalyje įvesto karantino.

Kaip skelbiama įmonės „Iki“ pranešime spaudai, prailginus darbo laiką, 97 „Iki“ parduotuvės, išsidėsčiusios visoje Lietuvoje, dirbs iki 22 val., 33 – iki 21 val. Dar 32 parduotuvių darbo laikas pirmadieniais–šeštadieniais ilginamas iki 22 val., o sekmadieniais – iki 21 val. Parduotuvių, kurios dirbdavo iki 19 val., darbo laikas nesikeis.

„Šalyje vis labiau švelninant karantino sąlygas ir artėjant vasarai pamažu grįžtame prie įprastinio ritmo. Po šio etapo didžioji dalis „Iki“ parduotuotuvių dirbs ne trumpiau kaip iki 21 val., tad pirkėjai galės laisviau planuoti savo apsipirkimus. Siekiant užtikrinti pirkėjų ir darbuotojų saugumą, parduotuvėse ir toliau įgyvendinamos būtinos prevencinės priemonės“, – sako Andrejus Pometko, „Iki“ rinkodaros vadovas.

Informacija apie parduotuvių darbo laiką bus skelbiama informaciniuose plakatuose prie įėjimo į parduotuves, taip pat prekybos tinklo interneto svetainėje ir Facebook paskyroje.

Visose „Iki“ parduotuvėse siekiama užtikrinti saugų apsipirkimą įvairiomis prevencinėmis priemonėmis. Parduotuvėse privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias priemones, pirkėjai raginami apsiperkant mūvėti vienkartines pirštines, parduotuvėse yra įrengti dozatoriai su dezinfekciniu skysčiu. Į parduotuves įleidžiamos ne didesnės kaip 2 asmenų grupės, šeimos nariams rekomenduojama apsipirkti po vieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA