Tarnybų sujudimas Partizanų gatvėje: pavojų sukėlė paspirtukas | Kas vyksta Kaune

Tarnybų sujudimas Partizanų gatvėje: pavojų sukėlė paspirtukas

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio vakarą didelis specialiųjų tarnybų sujudimas atkreipė kauniečių dėmesį Partizanų gatvėje. Į daugiabučio kiemą sugužėjo gausios ugniagesių pajėgos – pasirodo, ėmė smilkti rūsyje buvęs paspirtukas.

Kaip apie 19.30 val. fiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, ties Partizanų gatvės 190-u namu suvažiavo keli ugniagesių ekipažai, greitosios medicinos pagalbos brigada.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas portalui nurodė, kad penktadienio pavakarę gautas pranešimas apie smilkstantį paspirtuką – greičiausiai, šis buvo elektrinis.

Kaip įprasta tokiais atvejais, į įvykio vietą išsiųstos trys autocisternos ir gaisrinės keltuvas. Pavojų kelti ėmusi transporto priemonė išnešta į lauką, išvėdintos rūsio patalpos.

Žmonės incidento metu nenukentėjo. Pašnekovas minėjo, kad daug svarbesnis šiuo metu ugniagesiams tekęs darbas – gabenti šįryt Fredoje rastą sprogmenį į Kazlų Rūdą, kur jis bus sunaikintas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad apie 10.06 val. buvo gautas pranešimas apie Lakūnų plente atliekant kelio kasimo darbus atkastą galimai karo laikų sprogmenį. 10.16 val. įvykio vietoje įvestas planas „Skydas“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA