Kelyje Kaunas-Alytus vilkikas vengdamas avarijos užblokavo kelią (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kelyje Kaunas-Alytus vilkikas vengdamas avarijos užblokavo kelią (papildyta)

Kas vyksta Kaune nuotr.

Penktadienio popietę keliaujantiems keliu Kaunas-Prienai-Alytus teko rinktis kitą maršrutą. Ties įvažiavimu į Prienus įvyko neįprastas eismo įvykis, kurio metu buvo užblokuotas kelias Kauno kryptimi. Laimei, nukentėjusių, neskaičiuojant apgadinto sunkvežimio, nebuvo.

Apie 15 val. portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija, kad kelyje Kaunas-Alytus, ties Prienais, viena eismo juosta yra užblokuota sunkvežimio, o šalia jo stovi kitas sunkiasvoris. Kadangi eismo juosta užblokuota, atvykusi policija nukreipia vairuotojus į alternatyvų kelią.

[galerija kiek=”4″]

Susisiekus su Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstove, ši pranešė, kad nuo kelio nuvažiavęs sunkvežimis bandė išvengti avarijos. Esą kelyje pasirodė šuo, o vairuotojas siekdamas nesusidurti su gyvūnu nuvažiavo į dešinįjį kelkraštį.

Vėliau, kaip pridūrė ji, sunkiasvorio vairuotojas pastebėjo, kad iš cisternos teka dyzelinas. Dėl to buvo imtasi pašalinti kurą iš apgadintos priekabos perkeliant jį į kitą cisterną. Dėl vykusio darbo kelias buvo nepravažiuojamas.

Papildyta 18.57 val.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare patikslino „Circle K Lietuva“ atstovė Džolita Adomkienė, degalus vežęs benzovežis iš tiesų pasuko į kelkraštį vengdamas susidūrimo su į kelią išbėgusiu šunimi, tačiau dyzelino nuotėkio neužfiksuota.

„Atsirėmęs į minkštą gruntą ir įvertinęs, kad dėl priemonės bei vežamo svorio jis negalės išmanevruoti, vairuotojas pasikvietė pagalbą, kad dalis degalų būtų nusiurbta ir jis galėtų grįžti į maršrutą – taip ir įvyko. Šio įvykio metu žmonės nenukentėjo ir nebuvo apgadinta technika, taip pat nepadaryta jokios žalos aplinkai“, – nurodė Dž. Adomkienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA