Fiksuoja kaunietis: prekybos centruose – dezinfekcija dėl akių | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kaunietis: prekybos centruose – dezinfekcija dėl akių

Stopkadras

Ketvirtadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė linksmai nusiteikusio skaitytojo žinutė. Šilainiuose esančioje „Rimi“ parduotuvėje vyrui rankų dezinfekuoti taip ir nepavyko – kaunietis dezinfekanto deficitą teigia pastebintis daugelyje prekybos centrų.

„Prekybos centruose – dezinfekcija dėl akių“, – juokėsi gana rimtą situaciją Baltijos gatvės „Rimi“ parduotuvėje užfiksavęs skaitytojas.

Atsiųstame vaizdo įraše ties įėjimu į prekybos centrą jis išbando du dezinfekanto dozatorius, tačiau skystis neištrykšta nė iš vieno. Nedezinfekuotomis rankos į prekybos salę tenka patraukti ir prieš vyrą ėjusiai pirkėjai.

„Naujiena – „Rimi“ prekybos centre rankas nuo šiol galima dezinfekuotis oru“, – šmaikščiai atsiliepė kaunietis, pastebėjęs, kad dezinfekcinių priemonių jau seniai trūksta daugelyje prekybos centrų – esą dozatoriai ištuštėjo vos atsiradę.

„Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Renata Keršienė nurodė, kad pirkėjų ir darbuotojų saugumas – vienas svarbiausių „Rimi“ prioritetų šiuo laikotarpiu.

„Nuo pat pirmų augančios koronaviruso grėsmės ženklų, „Rimi“ prekybos centrų darbuotojai yra pilnai aprūpinti dezinfekcinėmis priemonėmis asmeninei rankų higienai bei dažniausiai liečiamų paviršių, taip pat – pirkinių vežimėlių, krepšelių valymui.

Jų valymui skirtų dezinfekcinių priemonių atsargos, taip pat pirkėjams skirti dezinfekcinio skysčių stovai yra reguliariai prižiūrimi už tai atsakingų „Rimi“ darbuotojų.

Be konkrečiai už šį darbą atsakingo darbuotojo, kiekvienas dirbantis parduotuvėje supranta situacijos rimtumą – pastebėjęs stovą, kuriame baigiasi skystis ar dezinfekcinės servetėlės, imasi iniciatyvos ir papildo stovą dezinfekcinėmis priemonėmis“, – teigė R. Keršienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA