Kauno miesto poliklinika atnaujina planinių paslaugų teikimą | Kas vyksta Kaune

Kauno miesto poliklinika atnaujina planinių paslaugų teikimą

Asociatyvi / V. Balkūno nuotr.

Kauno miesto poliklinika savo socialiniame tinkle paskelbė, kad atnaujina planinių ambulatorinių paslaugų teikimą. Tai planuojama padaryti jau nuo gegužės 6 dienos – trečiadienio.

Kaip rašoma „Facebook“, pacientai informuojami, jog pirmiausia paslaugos vis dar teikiamos nuotolinėms paslaugoms. Tai reiškia, kad kauniečiai vaistų ir medicinos pagalbos priemonių išrašymui, elektroninių nedarbingumo pažymėjimų išdavimui ir tęsimui, šeimos gydytojo, gydytojo specialisto, slaugytojo konsultacijoms, gydytojų tarpusavio konsultacijoms, būtinųjų tyrimų paskyrimui turėtų rinktis konsultaciją nuotoliniu būdu.

„Tiesioginis kontaktas su pacientu bus tik tuomet, kai paslaugos neįmanoma suteikti nuotoliniu būdu. Planinės odontologijos paslaugos dar neteikiamos“, – rašoma Kauno miesto poliklinikos puslapyje.

Norintiems užsiregistruoti, reikia skambinti į padalinio registratūrą ir registruotis nuotolinei šeimos gydytojo / slaugytojo arba gydytojo specialisto konsultacijai.

Kauno miesto poliklinika taip pat imasi įvairių prevencinių veiksmų, kad apsisaugotų nuo koronaviruso protrūkio. Dėl to pacientų prašo į polikliniką atvykti likus ne daugiau nei 10 min. iki paskirto vizito laiko ir be lydinčių asmenų, esant būtinybei – ne daugiau kaip vienas lydintis asmuo.

Pacientui ir lydinčiam asmeniui privaloma dėvėti apsauginę veido kaukę ir pageidautina būti su pirštinėmis.

„Laukdami patekimo į polikliniką ir poliklinikos viduje vienas nuo kito laikykitės saugaus 2 m atstumo. Prie poliklinikos įėjimo Jums bus pamatuojama temperatūra.

Karščiuojantys daugiau kaip 37°C pacientai į poliklinikos patalpas neįleidžiami. Pacientams nurodoma kreiptis nuotoliniu būdu į šeimos gydytoją dėl tolimesnių rekomendacijų. Įėjus į polikliniką būtina dezinfekuoti rankas. Poliklinikos viduje liftu vienu metu gali naudotis tik vienas pacientas“, – rašoma Kauno miesto poliklinikos paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA