Policija ieško žinomame Eigulių naktiniame bare apsilankiusių vyrų | Kas vyksta Kaune

Policija ieško žinomame Eigulių naktiniame bare apsilankiusių vyrų

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno pareigūnai aiškinasi kovo pirmoje pusėje P. Lukšio gatvės naktiniame bare įvykusio konflikto aplinkybes. Kaip nurodoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime, įvykus muštynėms, gyventojų prašoma atpažinti užfiksuotus asmenis.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl sveikatos sutrikdymo. Kovo 12 d., apie 21 val., P. Lukšio gatvėje esančiame bare buvo sumuštas vyras.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos, taip pat užfiksuotas ir pilkos spalvos automobilis, kuriuo atvyko ir išvyko žmonės.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu 8700 64966, 837 303450 arba rašyti el. paštu mindaugas.stasauskas@policija.lt.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d.

Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA