Portale „Kas vyksta Kaune“ – šventinis Giulijos ir jos dukros Monikos koncertas Mamos dienai | Kas vyksta Kaune

Portale „Kas vyksta Kaune“ – šventinis Giulijos ir jos dukros Monikos koncertas Mamos dienai

Stopkadras

Motinos dienos proga Kauno rajono meras Valerijus Makūnas mamoms dovanoja pavasarišką atlikėjos Giulijos koncertą iš vienos gražiausių pakaunės vietų – Raudondvario dvaro. Tiesiogiai stebėti pasirodymą bus galima portale „Kas vyksta Kaune“.

„Dėkoju jums už didžiausią dovaną mūsų kraštui, šaliai ir pasauliui. Tai jūsų vaikai, kuriuos mokėte pirmųjų žingsnelių ir tvirtų, veržlių žingsnių įsiliejant į mūsų bendruomenę ir kuriant gražesnę ateitį. Neužtektų visų pasaulio žodžių, kad padėkotume jums už viską, tad tegul mūsų širdys kalba už mus“, – į visas Kauno rajono mamas kreipėsi meras V. Makūnas.

Atlikėja Giulija pažadėjo nuoširdų, jausmingą, ir, žinoma, linksmą koncertą. „Rinkdama dainas pasirodymui norėjau, kad turėtumėte laiko pamąstyti, atsipalaiduoti, pasvajoti. Aš taip pat esu mama, todėl ši diena labai svarbi ir man. Vaikas yra mūsų atspindys, todėl mama – tai visas vaiko pasaulis. Tik nuo mamos atviros širdies ir artumo išmokstame svarbiausių gyvenimo vertybių“, – sakė Giulija.

Kartu su žinoma atlikėja dainuos Vilkijos laikinųjų globos namų „Nemuno krašto vaikai“ globotiniai. Koncerto metu laukite staigmenos, kurią pažadėjo atlikėja.

Koncerto transliaciją kviečiame žiūrėti gegužės 3 dieną, 14 val., portale „Kas vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA