Susidūrimas su žveju kaunietį išvedė iš kantrybės: siūlė ir į galvą duoti, ir į Nemuną įmesti | Kas vyksta Kaune

Susidūrimas su žveju kaunietį išvedė iš kantrybės: siūlė ir į galvą duoti, ir į Nemuną įmesti

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaunietis Mantas savaitės antroje pusėje miesto centre papuolė į labai nemalonią situaciją. Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo vyras, Nemuno krantinėje jam teko susiremti su įtūžusiu žveju – skaitytojo manymu, meškerės entuziastai šiame dviračių ir pėsčiųjų take žmonėms kelia rimtą pavojų.

Kaip dėstė Mantas, ketvirtadienį jis važiavęs dviračiu Nemuno krantinės dviračių taku, kai po ratais staiga šoko žvejys. Šis esą buvo akivaizdžiai nepatenkintas, kad šio hobio mėgėjams trukdo dviratininkai, paspirtukai ir pėstieji.

„Paprašius pasitraukti nuo važiuojamos kelio dangos, buvau iškoliotas ir ne kartą grasinta tiek susidoroti, tiek į galvą duoti, tiek į Nemuną įmesti. Esmė, kad tas takas nėra saugus: nei dėl turėklų stygiaus, nei kai žvejai virš žmonių galvų mėto meškeres.

Ar lauksime, kol kokia meškerė iškabins kam nors akis ar ausis? Man jau trūko kantrybė. Savivaldybė situaciją žino, prieš rekonstrukciją buvo žadėta drausti žvejoti tame take, bet dabar jau visa tai neigia“, – piktinosi kaunietis.

Jis deklaravo pradedantis karą su žvejais ir Kauno valdininkais, kad žinant apie problemą ji yra nesprendžiama. Mantas žadėjo rašyti peticiją, kviesti žmones ją pasirašyti ir eiti visais keliais, kad Nemuno krantinės tako reikalai pajudėtų.

„Kokia kauniečių nuomonė? Ar jiems ten trukdo žvejai?“ – teiravosi peticiją rašyti ketinantis vyras.

[susije_video kurie=””]

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kovo antroje pusėje mirė nuo tako į Nemuną dviračiu nukritęs žmogus. Nors tragedijos priežastis nebuvo aiški, Kauno savivaldybė pažadėjo krantinėje tuoj pat grąžinti po rekonstrukcijos pašalintus turėklus. Portalo žiniomis, jų iki šiol nėra.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA