Pašilės gatvėje – girto vairuotojo skrydis į stulpą | Kas vyksta Kaune

Pašilės gatvėje – girto vairuotojo skrydis į stulpą

Skaitytojų nuotr.

Sekmadienio pavakarę stiprus smūgis nuaidėjo Pašilės gatvėje, prie Sabonio krepšinio centro. Čia į stulpą rėžėsi „Audi“ automobilis – policijos duomenimis, vairuotojas buvo neblaivus.

Kaip apie 19 val. pranešė „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, avarija įvyko netoli Pašilės ir A. Purėno gatvių sankryžos – nesuvaldyta „Audi“ ties pėsčiųjų perėja trenkėsi ir išvertė stulpą.

Šis praktiškai liko kaboti ant laidų, sumaitota ir priekinė kairė automobilio dalis. Iš apgadinimų galima spręsti, kad greičio būta nemažo – laimė, vairuotojo kelyje nepasipainiojo pėstieji. Įvykio liudininkais tapusių kauniečių teigimu, vairuotojas buvo girtas kaip lapas.

„Padėjome vairuotojui iš automobilio išlipti. Pati esu būsima medikė, siūliau pagalbą, apžiūrėti, bet net į kalbas nesileido. Rūpėjo tik automobilį jam nustumti, nes sakė, kad nereikia kviesti policijos, jis patrauks automobilį pats“, – anot įvykį mačiusios skaitytojos, vyras nelabai suvokė situacijos rimtumo.

Kaunietės vertinimu, tik per plauką avarijos metu niekas nenukentėjo. Pėstieji tuo metu nekirto važiuojamosios dalies ir nestovėjo prie perėjos, o jauną vaikiną, kuriam „Audi“ iššoko tiesiai prieš nosį, nuo sužalojimų apsaugojo tvorelė ir smūgį sugėręs stulpas.

Nuo Pašilės gatvės žiedinės sankryžos, pasak moteris, automobilis tiesiog atskrido: „Jis per patį žiedą perskrido ir jau ten detalių primėtė. Tikra ta žodžio prasme, perskrido. Ir iššokęs į priešpriešą nuo žiedo nesuvaldė automobilio, skriejo į aikštelę ir atgal į gatvę. Svarbiausia, bandėm ieškoti, bet stabdymo žymių nerasta.“

Skaitytojai praneša, kad aiškinantis įvykio aplinkybes ir likviduojant padarinius uždaryta Pašilės gatvė nuo A. Purėno gatvės iki Sabonio centro, vairuotojams patariama rinktis kitą maršrutą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, jog pranešimas apie gatvės apšvietimo stulpą nuvertusią „Audi“ gautas 18.36 val.

Pareigūnas patvirtino, kad vairuotojas buvo neblaivus, tačiau tikslių girtumo duomenų pateikti dar negalėjo.

Netrukus policija patikslino, kad vairuotojas pūtė į alkotesterį kelis kartus ir rodmenys šiek tiek skyrėsi, tačiau svyruoja ant sunkaus girtumo (2,5 prom.) ribos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA