Picų išvežiotojai Kaune bandė „aplenkti alkį“ | Kas vyksta Kaune

Picų išvežiotojai Kaune bandė „aplenkti alkį“

Kas vyksta Kaune nuotr.

Nors kai kam picų išvežiotojo darbas gali pasirodyti visiškai paprastas, to nepasakysi pažiūrėjęs į vienos Kauno picerijos autoparką. Tiksliau automobilių duženas, kurie tikėtina, yra patekę į ne vieną eismo įvykį.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad vienoje netoli Šilainių esančioje aptvertoje aikštelėje stovi bent keturios vienos Kauno picerijos sudaužytos transporto priemonės. Kaunietis, pamatęs šį vaizdą pastebi, kad šios picerijos darbuotojams reikėtų papildomų kursų, kurių metu jie galėtų kelti savo vairavimo įgūdžius.

Apsilankius minėtoje aikštelėje iš tiesų išvydome ne vieną visiškai sudaužytą ir jau nevažiuojantį automobilį. Iš matomo vaizdo galima spėti, kad picerijos vairuotojai yra patekę į ne vieną pavojingą eismo situaciją.

Sudaužytus automobilius puošia ir iškalbingas šūkis „Aplenksime alkį“.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ ragina visus, vežančius maistą ar kitas prekes į namus, laikytis saugaus greičio, paisyti kelių eismo taisyklių ir nekelti grėsmės kitiems eismo dalyviams.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA