„Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ – interviu su V. Petersons | Kas vyksta Kaune

„Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ – interviu su V. Petersons

Asmeninio „Facebook“ archyvo nuotr.

Kviečiame šiandien, 20.30 val., stebėti pirmąją „Papasakok savo karantino istoriją kauniečiams“ transliaciją, kurios metu portalas „Kas vyksta Kaune“ (KVK) kalbins Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro meninės raiškos būrelio vadovą Voldemarą Petersoną, kuris, su savo mokiniais sukūrė originalų karantino gyvenimo vaizdo klipą.

V. Petersons su savo mokiniais nesenai pasidalino nuotaikingu vaizdo klipu, kuriame – Lewis Capaldi – „Someone You Loved“ nuskamba lietuviškai. Vaizdo klipas puikiai pavaizdavo karantino metu gyventojus užplūstančias mintis ir kokiais būdais bandoma prablaškyti kasdienybę.

„Dainoje skamba ne tik mokinių Eglės Marčiulaitytės, Ugniaus Petrovo ir Miglės Mitkutės, bet ir mano gerų draugių dainininkių Valerijos Iljinaitės ir Carmellos balsai, kurie šį kūrinį papuošė dar sodresnėmis vokalinėmis spalvomis.

Labai džiaugiuosi, kad prie klipo prisidėjo ne tik mūsų mokyklos mokytojai, mokiniai, draugai ir iki šiol nepažįstami žmonės, bet taip pat ir mano geri bičiuliai – dainininkas Anatolijus Oleinik ir kelionių agentūros „Pravalturas“ direktorius Vytautas Mikaitis“, – pranešime spaudai, apie vaizdo klipo herojus rašė V. Petersons.

Portalas KVK pradeda gyvų pokalbių, straipsnių ir fotogalerijų ciklą, kuriame kviečia kauniečius dalintis istorijomis apie gyvenimą karantino metu. Galite atsiųsti mums video turinį ar nuotraukas su pasakojimu, kas jums nutiko sudėtingo, o gal linksmo karantino metu, su kokiais iššūkiais susidūrėte likę namuose, kaip keitėsi namiškių santykiai, galbūt pastebėjote kitų istorijų savo name ar kieme.

Su įdomiausių istorijų autoriais bandysime pasikalbėti ir tiesioginių nuotolinių pokalbių metu. Taip pat kalbinsime pačių įvairiausių sričių žmones apie tai, kas pasikeitė jų gyvenime prasidėjus pasaulinei COVID-19 pandemijai bei šnekėsime apie tai, kaip gyvensime po karantino.

Jei norite papasakoti savo istoriją, rašykite mums el. paštu istorijos@kasvyksta.lt arba skambinkite darbo dienos valandomis telefonu 8 687 39 036.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA