Jei pastebėjote Kaune pigiai parduodamas naujas padangas, sukluskite (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Jei pastebėjote Kaune pigiai parduodamas naujas padangas, sukluskite (papildyta)

Stopkadras

Trečiadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė nukentėjusio skaitytojo laiškas. Žmogus pasigedo 33 padangų – vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo tris vyrus, kurie, manoma, įvykdė nusikaltimą.

Kaip pasakojo vyras, 33 naujos sunkiasvorių transporto priemonių padangos nukniauktos naktį iš pirmadienio į antradienį. Automobilių dalys dingo iš Ilgakiemyje esančios įmonės.

Nukentėjusiojo žiniomis, čia pasidarbavo trys vaizdo stebėjimo kamerų įamžinti asmenys, kurie atvažiavo sunkvežimiu – skaitytojas pasidalijo ir jo nuotrauka.

Sunkvežimis, kuriuo atvyko vagys / Skaitytojo nuotr.

„Jeigu kas nors atpažįsta sunkvežimį ar gavo pasiūlymą pirkti naujas padangas pigiau nei rinkos kaina, būtų malonu, kad susisiektų“, – prašė el. pašto adresą kauniukass@gmail.com nurodęs žmogus.

Apie vagystę pranešta ir pareigūnams. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, balandžio 27-28 d., iš Kauno rajone, Ilgakiemio kaime, esančios įmonės teritorijos dingo 33 naujos sunkvežimių padangos.

Papildyta balandžio 30 dieną 13.23 val.

Ketvirtadienio popietę nukentėjęs vyriškis su „Kas vyksta Kaune“ redakcija pasidalijo dar vienu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuoti galimi ilgapirščiai.

Vyro teigimu, vagišiai į Ilgakiemyje esančią įmonę atvyko „Mercedes Benz EURO6“ sunkiasvore transporto priemone. Vaizdo įrašas filmuotas balandžio 28 dieną 03.23 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA