Motinos dienos proga – gėlių gausa ir saugaus pasveikinimo galimybė | Kas vyksta Kaune

Motinos dienos proga – gėlių gausa ir saugaus pasveikinimo galimybė

R. Tenio nuotr.

Ilgosiomis karantino savaitėmis rasti gėlių Kaune buvo tikras iššūkis – floristikos paslaugas teikė vos keli gėlių salonai. Viena iš nenustojusių „žydėti“ vietų – Varnių gatvėje 15, įsikūręs salonas „B.J. Gėlės Kaune“.

[galerija kiek=”8″]

„Stengsimės, kad ir per Motinos dieną kuo daugiau žiedų galėtų saugiai pasiekti mylimas mamas“, – sako šventiniam savaitgaliui besiruošianti floristų komanda.

Saugus atsiėmimas arba pristatymas į namus

„Esame pasiruošę ir apgalvoję visus gėlių atsiėmimo būdus. Pirmasis būdas tai yra išankstinis gėlių užsakymas telefonu: galite savo pageidavimus aptarti su floriste arba išsirinkti puokštę iš albumo mūsų facebook paskyroje. Tada beliks atsiimti gėles sutartu laiku: esame įsikūrę patogioje vietoje, Varnių ir Panerių gatvių sankryžoje, beliks tik stabtelti keliomis minutėms ir atsiimti užsakytą puokštę be eilių.

Antrasis būdas – apsilankyti gėlių salone ir išsirinkti norimą puokštę ar gėlių kompoziciją patiems. Įleidžiami klientai po vieną ir tik su apsaugos priemonėmis (nosį ir burną dengianti kaukė yra būtina). Esame pasiruošę dezinfekcinio skysčio, darbuotojai visada dėvi pirštines bei kaukes, kasdien matuojasi temperatūrą: dedame visas pastangas, kad palaikytume darbuotojų ir klientų saugumą“, – teigė „B.J. Gėlės Kaune“ salono floristės.

Gėlių salonas „B.J. Gėlės Kaune“ / R. Tenio nuotr.

Naujovė dar vienas saugus dovanojimo būdas – bekontaktis pristatymas Kaune bei Kauno rajone. „Gėles galime pristatyti Jums arba Jūsų mylimai mamai į namus“, – sako salono vadovas P. Rugys.

Jo teigimu, gėlių tiekimą, taigi ir pasiūlą, jau pavyko atstatyti: dalinai padėjo tai, kad prekyba vyko ir karantino metu. „Džiaugiamės, kad pavyko išsaugoti visas darbo vietas bei sveikus darbuotojus“, – kalbėjo įmonės savininkas.

„Ypač džiugina karantino metu išgirsti geri atsiliepimai. Galimybė bekontakčiu būdu įsigyti gėlių pritraukė tikrai nemažai naujų klientų, kurie atradę mus ir mūsų kūrybą sugrįžta ir vėl“, – sakė „B.J. Gėlės Kaune“ salono floristės.

Populiariausios puokštės ir pavasarinės gėlės

Pasak salono florisčių, pareigingiausi kauniečiai gėlėmis mamoms skuba pasirūpinti net prieš savaitę. „Jau praėjusį savaitgalį turėjome išankstinių užsakymų. Kita užsakymų banga dažniausiai prasideda savaitės viduryje, na, ir, žinoma, pats pikas vyksta visą šventinį savaitgalį. Kaip visada populiariausios pavasarinės gėlės: vėdrynai, tulpės, bijūnai, narcizai, frezijos ir, žinoma, kompozicijos bei skintų gėlių puokštės“, – sako darbuotoja.

Gėlių salonas „B.J. Gėlės Kaune“ / R. Tenio nuotr.

Floristės pastebi, kad klientai mamoms linkę dovanoti ir kambarines bei lauko gėles vazonuose, ypač toms, kurios mėgsta sodininkystę bei ilgalaikę augalų priežiūrą. Jų teigimu, klientus taip pat stengiamasi nudžiuginti florisčių kurtomis stabilizuotų („miegančių“) rožių kompozicijomis. „Jas gamindamos įdedame daug kūrybiškumo, laiko bei kruopštumo, tad tikime, kad šis ilgaamžis grožis mamoms sukels tik teigiamas emocijas“, – patikina florisčių komanda.

„Kad ir kokį pasirinkimą, skonį ar viziją turėtų pirkėjas, jaučiame vieną tendenciją: gėles mamoms klientai renkasi nuoširdžiausiai. Jiems labai svarbu, kad tai būtų mamos mylimos gėlės, prieš užsakydami tikrai ilgai ir atsakingai galvoja, į sprendimą įdeda labai daug meilės“, – vieningai sutaria „B. J. Gėlės Kaune“ komanda.

Gėles užsakyti atsiėmimui ar pristatymui galite telefonu +37067162545‬. Išsirinkti vietoje adresu Varnių g. 15.

Darbo laikas šventinėmis dienomis:
05.02 (šeštadienis) 07.00 val. – 21.00 val.
05.03 (sekmadienis) 06.00 val. – 21.00 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA