Kauno daugiabučių kiemuose – nemokamas J. Didžiulio ir E. Jennings koncertas | Kas vyksta Kaune

Kauno daugiabučių kiemuose – nemokamas J. Didžiulio ir E. Jennings koncertas

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

„Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ kartu su bendruomenių programa „Fluxus labas“ ir projekto pagrindiniu rėmėju „Švyturys nealkoholinis“, inicijuoja naują, karantino laikotarpiui skirtą projektą „Kultūra į kiemus“ tam, kad sugrąžintų šiuos jausmus ir patirtis bei atneštų kultūrą tiesiai į mūsų kiemus. Šiandien kauniečiai taip pat galės stebėti įspūdingus pasirodymus savo kiemuose – visiškai nemokamai.

„Kaunas 2022“ tęsia projektą „Kultūra į kiemus“: balandžio 28 d., antradienį, 19.30 val. Kauno daugiabučių kiemuose žiūrovams iš balkonų dainuos žinoma atlikėjų pora Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, sukūrę specialią karantino dainą „Stop, atgal!“ – muzikinį priminimą laikytis atstumo karantino metu.

Tą pačią dieną, 17 val. kitame Kauno mikrorajone šiuolaikinį šokio pasirodymą atliks profesionali šokėja Ema Senkuvienė – buvusi ilgametė Kauno šokio teatro „Aura“ šokėja, Lietuvos šiuolaikinio šokio asocacijos narė, rašoma „KEKS2022“ pranešime spaudai.

Trumpi „Kultūros į kiemus“ profesionalių menininkų pasirodymai sulaukė didelio tiek transliacijas bei gyvus pasirodymus stebėjusių žiūrovų, tiek užsienio žiniasklaidos susidomėjimo. „Kaunas 2022“ iniciatyvos įkvėpti savo pasirodymus į balkonus ir namų kiemus perkėlė įvairios Lietuvos organizacijos, menininkai ir kitos iniciatyvos.

Dėl karantino reikalavimų, jog miestiečiai nesiburiuotų, organizatoriai tikslių koncertų vietų nenurodo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA