„Subaru“ parkavimo ypatumai kaunietį paliko be žado: vienam prireikė trijų vietų | Kas vyksta Kaune

„Subaru“ parkavimo ypatumai kaunietį paliko be žado: vienam prireikė trijų vietų

Asociatyvi / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Internautai dalinasi komišku vaizdeliu, kai Kaune, Savanorių prospekte esančioje „Hyper Maxima“ stovėjimo aikštelėje vienam vairuotojui savo automobilio pastatyti tarp nubrėžtų parkavimosi linijų nepavyko. Vieni komentatoriai tokį automobilio parkavimą iš kart pasmerkė, o dalis bandė ginti vairuotojo sprendimą.

„Subaru“ automobilio vairuotojas užėmė net 3 stovėjimo vietas, kur ir kodėl vairuotojas išėjo nėra žinoma.

„Na, aš tikiuosi, kad atvažiuos nubausti kažkas“, – užfiksuotą pažeidimą komentavo skaitytojas Vytautas.

„Viskam yra paaiškinimas – karantinas. Jis retina smegenis tokiems vairuotojams, kaip šios neįsitekusios mašinos“, – kiti komentatoriai kaltino karantiną.

Kai kurie internautai tokį vairuotojo elgesį ėmė ginti, argumentuodami, jog nieko blogo tame nėra, o taip vairuotojas turbūt pasiilgęs, norėdamas apsaugoti savo automobilį. Esą neatsargūs piliečiai, kurie neapdairiai atidarydami automobilio dureles apdaužo ir šalia esančius automobilius greičiausiai ir paskatino tokį vairuotojo parkavimą.

„Šiandien radau duobę duryse su nubrozdinimu, suprantu jį. Lai su fūra taip stato, kad verksniai išmoktų duris atidaryt“, – „Subaru“ vairuotojo poelgį teisino kitas internautas.

„Kai žmones išmoks duris atsidarinėt gražiai, tada ir prižiūrimos mašinos gražiai pasiparkuos“, – apie įsisenėjusias stovėjimų aikštelių kultūros problemas rašė kitas internautas.

Primename, kad pagal LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas nesilaikant kelio ženklų ir ženklinimo reikalavimų vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA