Kauno rajone liepsnos pasiglemžė gyvenamąjį namą | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone liepsnos pasiglemžė gyvenamąjį namą

Skaitytojos nuotr.

Vos tik laikrodžio rodyklėms persivertus po vidurnakčio, ugniagesiai skubėjo į Kauno rajoną, čia liepsnose skendėjo gyvenamasis namas. Gaisrą Ringauduose užfiksavo ir naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

[galerija kiek=”4″]

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, pranešimas, kad Kauno rajone, Ringaudų kaime, liepsnoja namas, buvo gautas balandžio 28 dieną, apie 00.05 val. nakties.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, 150 kv. m ploto gyvenamojo namo stogas degė atvira liepsna. Dviejų aukštų mūriniame pastate taip pat buvo įrengtas garažas ir katilinės patalpa.

Kaip praneša ugniagesiai gelbėtojai, gaisro metu liepsnos suniokojo garažo ir katilinės medines stogo konstrukcijas, iš dalies nudegė namo medinės stogo konstrukcijos.

Taip pat vandeniu buvo sulietos garažo, katilinės, gyvenamojo namo patalpos su ten buvusiais namų apyvokos daiktais. Iš dalies nubyrėjo tinkas nuo išorinių gyvenamojo namo sienų.

Dūmų detektorius namuose buvo, apie sužeistuosius nepranešama. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA