Romainių gyventojus paryčiais žadino mįslingas sprogimas: darosi neramu | Kas vyksta Kaune

Romainių gyventojus paryčiais žadino mįslingas sprogimas: darosi neramu

Romainių gatvė / R. Tenio nuotr.

Romainiuose gyvenantiems kauniečiams naktis savaitgalį buvo nerami. Skaitytojai pasakoja pabudę nuo stipraus sprogimo – keista, bet tarnybos tuo metu jokio pranešimo nefiksavo.

„Sekmadienio naktį Romainių gyventojus pažadino stiprus sprogimas. Kaip paaiškėjo iš komentarų „Facebook“ grupėje „Romainiai – Naujieji Romainiai“ paskyroje, sprogo automobilis“, – dėstė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Minėtoje socialinio tinklo grupėje ne vienas pasakojo sekmadienį, apie 5 val. ryto, pabudęs nuo smarkaus driokstelėjimo. Žmonių vertinimu, garsas buvo didelis – esą tikrai ne šūvio, o sprogimo, kai kurie pro langus matė ir melsvą incidento pašvaistę.

Gyventojai teigė neturintys informacijos, tai tyčinis ar savaimis įvykis. Kauniečių žiniomis, liepsnos buvo matomos tarp Lubinų ir Romainiškių gatvių.

„Pastaruoju metu panašūs gaisrai vyko jau ir kituose Kauno mikrorajonuose, darosi neramu…“ – pastebėjo moteris. „Kas vyksta Kaune“ primena, kad praėjusią savaitę automobiliai degė Kovo 11-osios gatvėje, tą pačią naktį didelis žolės plotas liepsnojo netoli „Megos“.

[susije_video kurie=””]

Tiesa, specialiųjų tarnybų duomenimis, savaitgalis Romainiuose buvo ramus. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė portalui nurodė, kad minėtoje vietoje tokiu laikotarpiu joks pranešimas apie galimą sprogimą, gaisrą ar kitokį įvykį policijos registruotas nebuvo.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė antrino, kad į jokį įvykį Lubinų ar Romainiškių gatvėse nekviestos ir ugniagesių pajėgos.

Vienintelė panašiu metu fiksuota nelaimė įvyko Vilijampolėje ir jos atgarsiai vargiai galėjo pasiekti Romainius. Ugniagesių duomenimis, balandžio 25 d., 23.36 val. pranešta, kad dega namas Kalnų gatvėje.

Liepsnojo vieno aukšto medinio pastato stogo konstrukcijos, apdegė stogas ir keliolika kvadratinių metrų sienos. Name nebuvo dūmų detektoriaus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA