Skaudus pirmadienio vakaras: Eiguliuose rasti žmogaus palaikai | Kas vyksta Kaune

Skaudus pirmadienio vakaras: Eiguliuose rasti žmogaus palaikai

Skaitytojų nuotr.

Skaudi nelaimė pirmadienio pavakarę. Visos specialiosios tarnybos lėkė į Eigulių mikrorajoną, nes kaip teigiama, artimieji negalėjo susisiekti su šeimos nariu. Atvažiavusios tarnybos pateko į butą, tačiau padėti žmogui jau negalėjo.

Skaitytojai kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ portalą, susirūpinę dėl policijos, greitosios pagalbos ir ugniagesių susibūrimo ties Sukilėlių prospekto 118 namu.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju paaiškėjo, jog 17.57 val. gautas pranešimas, jog artimieji negali susisiekti su šeimos nariu. Į įvykio vietą išsiųstos specialiosios pajėgos.

Apie situaciją pakomentavo ir Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budėtojas, kurio teigimu ugniagesiai vyko į nurodytą vietą, jog padėtų patekti į nurodytą butą. Atidarius duris buvo įleisti greitosios pagalbos medikai.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patvirtino, jog medikai buvo iškviesti dėl susirūpinusio artimųjų skambučio. Deja, atvykę greitosios medicinos pagalbos medikai padėti nebegalėjo. Bute rastam žmogui medikai konstatavo mirtį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA