Nelaime paženklintas šeštadienio vakaras: Pramonės prospekte partrenktas žmogus | Kas vyksta Kaune

Nelaime paženklintas šeštadienio vakaras: Pramonės prospekte partrenktas žmogus

Stop kadras

Šeštadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teiravosi, kas vyksta Pramonės prospekte, mat pro langus matyti daug specialiųjų tarnybų švyturėlių. Netrukus į redakciją atskriejo ir vaizdo įrašas, kurio autorius informavo, kad Pramonės prospekte buvo partrenktas pėsčiasis.

Redakcijai atsiųstame vaizdo įraše dar nematyti nei policijos pareigūnų, nei greitosios medicinos pagalbos, tačiau akivaizdu, kad nelaimėlis be priežiūros nėra paliktas.

Kaip teigė vaizdo įrašą atsiuntęs skaitytojas, žmogus Pramonės prospekte buvo partrenktas apie 23.30 val., ties 24 numeriu pažymėtu namu.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė portalui „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad šeštadienio vakarą Pramonės prospekte iš tiesų įvyko nelaimė.

J. Kazragytės teigimu, pranešimas apie nelaimę buvo gautas balandžio 25 dieną, 23.30 val. Pranešime buvo nurodoma, kad vyro, gimusio 2000 metais, vairuojamas lengvasis automobilis „Audi A3“ kliudė galimai per pėsčiųjų perėją ėjusį, 1975 metais gimusį, pėstįjį. Nukentėjusysis buvo pristatytas į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas buvo blaivus. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA