Autostradoje Klaipėda-Kaunas „VW Passat“ rėžėsi į policijos automobilį: pranešama apie sužeistuosius | Kas vyksta Kaune

Autostradoje Klaipėda-Kaunas „VW Passat“ rėžėsi į policijos automobilį: pranešama apie sužeistuosius

DELFI, BNS 2020/04/25 18:32
ReidasTV nuotr.

Šeštadienio pavakarę, apie 17 val., autostradoje Klaipėda-Kaunas, maždaug 15 km nuo uostamiesčio, į stovintį policijos automobilį rėžėsi „VW Passat“, du lengvuoju automobiliu važiavę žmonės išvežti į ligoninę.

Pasak Klaipėdos apskrities policijos atstovės Andromedos Grauslienės, pareigūnų ekipažas autostradoje formino eismo įvykį.

Tarnybinis automobilis stovėjo su įjungtais švyturėliais ir avariniais šviesos signalais. Nepaisant to į policijos mašinos galą rėžėsi „VW Passat“.

Smūgis buvo labai stiprus: iš tarnybinio automobilio galinės dalies neliko nieko, sumaitota mašina buvo nublokšta į skiriamąją juostą. Jei ne atitvaras, policijos mašina, ko gero, būtų atsidūrusi priešingos krypties eismo juostose ir pasekmės būtų buvę dar baisesnės.

Avarija autostradoje Klaipėda-Kaunas / DELFI nuotr.

Avarijos metu policininkų automobilyje nebuvo. Tačiau sužalotas „VW Passat“ vairuotojas ir keleivė. Greitosios pagalbos automobiliais jiedu išvežti į ligoninę.

Po avarijos sutriko eismas autostradoje, važiuojant Kauno link. Kaip pranešė A. Grauslienė, eismas apribotas, jį reguliuoja policijos pareigūnai.

Įvykio liudininkai praneša, kad iš viso sudaužyti penki automobiliai, važiuojant abiem kryptimis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA