Piešinių konkurso finalas: pieškite Mitinį Kauno žvėrį, balsuokite ir laimėkite daug prizų | Kas vyksta Kaune

Piešinių konkurso finalas: pieškite Mitinį Kauno žvėrį, balsuokite ir laimėkite daug prizų

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Kaip ir karantinas, taip ir piešinių konkursas „Lieku namuose ir piešiu“ artėja į pabaigą. Kviečiame dar piešti ir siųsti savo piešinius el. p. konkursas@kasvyksta.lt iki šio pirmadienio, balandžio 27 d. Finale laimės daugiausiai balsų sulaukę piešiniai.

Balsuoti už labiausiai patikusius piešinius galite čia.

Daugiausiai balsų sulaukusių piešinių autoriai bus paskelbti ir apdovanoti vertingais rėmėjų prizais konkurso finale balandžio 30 d.

[galerija kiek=”8″]

FINALO PRIZAI

Aktyviausiai konkurse dalyvavusiai mokyklai ar klasei, kaip ir kiekvieną savaitę, iškeliaus „Pols“ ledų dėžė.

Finalo laimėtojams bus įteiktos viena „CodeAcademyKids“ ir trys „3 banginiai“ virtualios pamokos.

„XS žaislai“ dar 4-iems laimėtojams padovanos stalo žaidimų.

Daugiausiai balsų sulaukę mažiausi piešėjai bus apdovanoti „Smailer“ dovanėlėmis, o aktyviausia šeima – „Bazooka“ sushi ir buritų rinkiniu.

Visą savaitgalį pieškite ir siųskite piešinius tema, kaip Mitinis Kauno žvėris įveikė koronavirusą ir kitas bėdas. Temos autoriai KEKS2022 gražiausiųjų autorius apdovanos pasakų knygomis apie Mitinį Kauno žvėrį. O daugiausiai balsų surinkę suaugusieji piešėjai galės pasipuošti Mitinio Kauno žvėries kaukėmis.

Trečios savaitės laimėtojai

Už šią savaitę atsiųstus piešinius Mitinio žvėries tema KEKS2022 pasakų knygos keliauja Kauno dailės gimnazijos moksleiviams Urtei Rakauskaitei (11 m.), Daniui Derkinčiui (14 m.) ir Dominykai Sipavičiūtei (11 m.), taip pat – Ringaudų pradinės mokyklos moksleivei Medai Gužaitei (12 m.) ir Kauno mokyklos-darželio „Rūtelė“ mokiniui Bernardui Pajėdai.

Redakcijos komisijos sprendimu už Mitinio žvėries piešinius papildomai apdovanojami du Kauno dailės gimnazijos moksleiviai: „CodeAcademyKids“ virtuali pamoka už įspūdingą 3D kūrinį atitenka Dominykai Sipavičiūtei (11 m.), o „3 banginiai“ virtuali dovana – Daniui Derkinčiui (14 m.).

Sveikiname laimėtojus ir kviečiame susisiekti el. paštu agne@kasvyksta.lt

SVARBU! Jei laimėtojai neatsiranda, jų prizas keliauja į konkurso finalo prizinį fondą. Finale laimės tie piešiniai, kurie sulauks daugiausiai patiktukų „Kas vyksta Kaune“ bendruomenės puslapyje Facebok patalpintoje galerijoje.

Balsavimas bus stabdomas ir laimėtojai skelbiami balandžio 30 d., 12 val. Tad dar kelias dienas liekame namuose ir PIEŠIAM! Sėkmės visiems kūryboje, laukiame laiškų el. p. konkursas@kasvyksta.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA