Pareigūnų įtarimai pasitvirtino – sulaikė automobilio katalizatorių nupjovusi vyriškį | Kas vyksta Kaune

Pareigūnų įtarimai pasitvirtino – sulaikė automobilio katalizatorių nupjovusi vyriškį

Kauno apskrities VPK. nuotr.

Penktadienį paryčiais Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų dėmesį patraukė naktį nemiegantis ir po automobilių stovėjimų aikšteles zujantis vyras. Nuojauta neapgavo – pareigūnai sulaikė vyrą, įtariamą automobilių detalių vagyste.

Balandžio 24 d. apie 3.50 val. Kauno rajone, Teleičių kaime, nuo automobilio „Toyota Prius“ buvo nupjautas ir pavogtas katalizatorius, taip automobilio savininkui padarant 1500 eurų žalą. Tačiau laimikiu nebuvo ilgai pasidžiaugta.

Kauno apskrities policijos pareigūnai įtariamąjį užklupo iškart po padarytos nusikalstamos veikos su kuprinėje turėtais nusikaltimo įrankiais ir automobilio „Toyota Prius“ katalizatoriumi. Netoliese buvo sulaikyta ir galima naktinių žygių kompanionė, laukusi vyro automobilyje.

Įtariama, jog 39 metų vyras kartu su 32 metų moterimi gali būti įvykdę ir daugiau panašių nusikalstamų veikų. Dėl šio įvykio Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1d. Už vagystę numatoma atsakomybė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Trečiojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA