Į gaisrą Kauno rajone atvykusius ugniagesius pasitiko apsiginklavę asmenys (foto) | Kas vyksta Kaune

Į gaisrą Kauno rajone atvykusius ugniagesius pasitiko apsiginklavę asmenys (foto)

R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vidurdienį, apie 12:34, į Kauno rajone esantį Ražiškių kaimą skubėjo sutirpintos ugniagesių pajėgos. Pranešta apie atvira liepsna degantį namą. Vėliau ugniagesiams teko kviesti kolegas iš policijos dėl agresyviai nusiteikusių asmenų.

Susisiekus su ugniagesių atstovais, šie paaiškino, kad į gaisravietę buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos – viena komanda iš Garliavos ir trys iš Kauno. Tačiau į gaisravietę atvykusius gelbėtojus pasitiko ne draugiškai nusiteikęs asmuo, prisistatęs namo savininku.

[galerija kiek=”8″]

Praėjus maždaug pusvalandžiui, ugniagesiams į pagalbą teko kviesti policijos pareigūnus. Pirminiais duomenimis, policija buvo iškviesta dėl vyrų, kurie trukdė ugniagesiams kovoti su gaisru.

Pasak naujausios informacijos, šie du konfliktavo tarpusavyje: naujuoju namo savininku prisitaręs vyras bandė su lenta ir pagaliu išmušti peilį iš ugniagesiams grasinusio ir neadekvačiai atrodančio vyriškio, kuris, manoma, yra senasis namo savininkas. Šiam nustatytas maždaug dviejų promilių girtumas.

Kadangi namas buvo negyvenamas, apie nukentėjusius žmones nepranešama. Gaisras buvo likviduotas apie 13 val.

Neaišku dėl ko kilo šis gaisras, tačiau svarstoma ir galimybė, kad ugnis buvo sukelta tyčia.

Papildyta 16:16 val.

Atvykus ugniagesiams atvira liepsna degė namo stogas. Per gaisrą nudegė ne tik stogas, bet išdegė dalis perdangos, sulietos patalpos. Gaisravietėje penkios ugniagesių mašinos dirbo iki 16 valandos. Vėliau viena autocisterna dar liko budėti įvykio vietoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA