Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sprendimo nebelaukia: pradeda grąžinti pinigus už nukeltų rungtynių bilietus | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sprendimo nebelaukia: pradeda grąžinti pinigus už nukeltų rungtynių bilietus

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kovo viduryje Eurolygos sezonas buvo sustabdytas likus dar trejoms reguliariojo sezono Kauno „Žalgirio“ namų rungtynėms. Aistruoliai, visą sezoną rodę didžiulę ištikimybę savo komandai, buvo iššlavę bilietus ir į likusias rungtynes. Visgi panašu, kad šį sezoną rungtynės pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje – neįtikimas scenarijus. Todėl nelaukdamas Eurolygos sprendimo dėl sezono tęstinumo Kauno klubas suteikia galimybę susigrąžinti pinigus už į rungtynes įsigytus bilietus.

Praėjusią savaitę Eurolyga patvirtino, kad tikimybė pratęsti sezoną dar yra likusi, bet šiuo metu visų svarbiausia – žaidėjų, trenerių ir krepšinio gerbėjų sveikata, todėl galutinį sprendimą planuojama priimti iki birželio pradžios, rašoma krepšinio klubo pranešime žiniasklaidai.

Tiesa, tarp variantų išlieka ir įprastinis sezono užbaigimas – žaidžiant likusias reguliariojo sezono rungtynes ir atkrintamųjų etapą komandų namų arenose. Visgi realesnis scenarijus, kad reguliarusis sezonas bus užbaigtas vienoje šalyje, į kurią susirinks visos čempionato komandos.

Tokiu atveju, užbaigus reguliarųjį sezoną, būtų žaidžiamas finalo aštuonetas, vietoje standartinių atkrintamųjų ir finalo ketverto etapų. Kurioje šalyje ar mieste vyktų turnyro užbaigimas, Eurolyga planuoja paskelbti iki birželio pradžios.

Jei Kauno „Žalgiris“ žais rungtynes namų arenoje, net optimistiškiausias scenarijus neleistų rungtynėms vykti pilnutėlėje arenoje. Todėl buvo nutarta suteikti galimybę susigrąžinti pinigus už bilietus jau dabar, nelaukiant galutinio Eurolygos sprendimo.

Jei būtų leista birželio ar liepos mėnesiais rungtynes rengti su žiūrovais, užtikrinant atstumus tarp jų, pirmenybę tą daryti turėtų „Žalgirio“ abonementų savininkai. Todėl kol nebus aiškūs galutiniai lygos sprendimai, grąžinimai abonementų savininkams dar nebus vykdomi.

Net paaiškėjus, kad rungtynes galėtų stebėti didesnis kiekis žmonių nei yra parduota abonementų (apie 7000), įsigyti bilietai į rungtynes nebegaliotų ir bilietų prekyba būtų organizuojama iš naujo.

Norint susigrąžinti pinigus už įsigytus bilietus į perkeltas rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“, Maskvos CSKA ir Miuncheno „Bayern“ tereikia užpildyti čia pateiktą formą. Formą galima užpildyti iki gegužės 5 dienos imtinai. Pabrėžiama, kad neužpildžius šios formos pinigai automatiškai nebus grąžinami.

Teisingai užpildžius ir pateikus formą, pinigai bus grąžinami per 14 dienų nuo prašymo pateikimo dienos, tačiau klubas prašo sirgalių supratingumo ir kantrybės, jeigu grąžinimai užtruks dėl užsitęsusio karantino, kuris apsunkina administracinį darbą. Tiesa, grąžinimai už įsigytus bilietus į LKL neįvykusias rungtynes buvo atlikti greičiau ir pinigai jau yra grąžinti visiems besikreipusiems.

Kauno „Žalgiris“ yra dėkingas per pastarąjį mėnesį palaikymą išreiškusiems ištikimiausiems gerbėjams, kurie iš anksto pranešė, kad pinigų už bilietus susigrąžinti neketina ir taip nori prisidėti prie savo klubo finansinio palaikymo. Tokiu atveju sirgaliams nieko papildomai daryti nereikia.

Kai tik taps aišku dėl tolimesnio Eurolygos čempionato tęstinumo ir paaiškėjus, kad rungtynės net ir vasarą vyktų be žiūrovų, abonementų savininkams bus suteikta galimybė susigrąžinti dalį sumokėtų pinigų už Eurolygos ir neįvykusias LKL rungtynes.

Planuojama, kad abonementų savininkai turės tris galimybes – susigrąžinti pinigus už neįvykusias rungtynes, jais pasidengti dalį kito sezono abonemento kainos arba padovanoti kompensaciją klubui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA