Kauniečių stovyklavimo ypatumai: laužą pakūrė elektros kabeliais | Kas vyksta Kaune

Kauniečių stovyklavimo ypatumai: laužą pakūrė elektros kabeliais

Kauno apskrities VPK nuotr.

Trečiadienio rytą Kauno pareigūnams įkliuvo du elektros kabelius netoli Nemuno deginę vyrai. Įtariama, kad kabeliai gali būti vogti – įvykio aplinkybes tikslina tiek policija, tiek aplinkosaugininkai.

Kaip nurodoma Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pranešime, balandžio 22 d., apie 9.30 val., Kaune sulaikyti du vyrai (gim. 1977 m. ir 1985 m.), deginę elektros kabelius ir taip teršę aplinką.

[galerija kiek=”4″]

Tikrinant iš gyventojų gautą informaciją, Ringuvos gatvėje, miške netoli Nemuno kranto buvo pastebėtas automobilis „Renault“, o netoliese ir du vyrai, kurie, kaip įtariama, degino galimai vogtus elektros kabelius.

Surinkta informacija perduota aplinkos apsaugos specialistams, kurie vertins, kokia žala padaryta gamtai. Tuo metu Kauno apskrities VPK Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai aiškinasi, iš kur vyrai gavo šiuos elektros kabelius.

Dėl įvykio pradėtas aplinkybių patikslinimas. Jeigu paaiškės, kad elektros kabeliai išties vogti, gali grėsti administracinė arba baudžiamoji atsakomybė.

Pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams ir primena, kad visada, pastebėję daromą nusikalstamą veiką, informuotų skubios pagalbos telefonu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA