V. Matijošaičio bendrovė stabdo veiklą ir atleidžia beveik visus darbuotojus | Kas vyksta Kaune

V. Matijošaičio bendrovė stabdo veiklą ir atleidžia beveik visus darbuotojus

BNS 2020/04/21 17:25
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Kauno mero Visvaldo Matijošaičio valdomos žemės ūkio bendrovių grupės „Groward Group“ mėsos ir paukštienos produktų gamybos įmonė „Agromėsa“ atleidžia 70 darbuotojų. Apie tai pirmadienį informuota Užimtumo tarnyba.

„Šiuo metu svarbu optimizuoti procesus „Groward Group“ viduje ir sumažinti nuostolius, todėl kol kas stabdome „Agromėsos“ veiklą“, – BNS atsiųstame komentare teigė įmonių grupės vadovas Dainius Matijošaitis.

„Niekas nežino, kiek tęsis ir kur ves dabartinė krizė, todėl ko gero tiksliausias terminas būtų, kad įmonės veikla yra „užkonservuojama“, – sakė jis.

Jo teigimu, atleidimai susiję su dar ne iki galo atsistačiusia veikla po gaisro mėsos perdirbimo ceche ir dėl pandemijos sumažėjusiu paukštininkystės sektoriaus produktų vartojimu.

„Groward Group“ vadovas taip pat pridūrė, kad bendrovė neatmeta galimybės ateityje atkurti savo veiklą.

„Tikrai neatmetame galimybės, kad visoje šioje situacijoje atsiradus daugiau aiškumo ir tendencijoms pradėjus gerėti, veiklą atkursime, tačiau kol kas „Agromėsa“ neveiks“, – sakė D. Matijošaitis.

„Sodros“ duomenimis, bendrovėje dirba 74 žmonės. „Groward Group“ per įmonę „GG Holdings“ valdo Kauno meras V. Matijošaitis ir Liudas Skierus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA