Švelninami reikalavimai renginiams iš automobilių | Kas vyksta Kaune

Švelninami reikalavimai renginiams iš automobilių

Kas vyksta Kaune nuotr.

Šiek tiek švelninami reikalavimai į renginius atvirose erdvėse automobiliais atvykusiems dalyviams. Jiems renginio metu leidžiama atsidaryti langus, tačiau privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones. Taip pat būtinas ne mažesnis nei 2 metrų atstumas tarp automobilių.

Kaip praneša Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) pranešime spaudai, šie pakeitimai buvo priimti atsižvelgus į tai, kad dalyviams būtų patogiau renginius stebėti iš automobilių.

SAM primena, kad renginių metu atvirose vietose visiems dalyviams griežtai draudžiama išlipti iš automobilių. Reginių metu automobiliuose gali būti tik po du žmones, išskyrus šeimos narius bei artimus giminaičius. Bilietais į tokius renginius gali būti prekiaujama tik internetu.

Prieš renginį jo organizatoriai turi informuoti dalyvius, kad renginyje nerekomenduojama dalyvauti žmonėms, kurie vyresni nei 60 metų ar serga lėtinėmis ligomis. Taip pat negali dalyvauti tie žmonės, kuriems pasireiškia ūmios kvėpavimo takų infekcijos simptomai (karščiavimas, kosulys, dusulys).

Apie tai paskelbti internete. Dalyviai turi būti informuoti apie asmens higienos laikymosi būtinybę (rankų higiena, kosėjimo, čiaudėjimo etiketas ir kt.). Ši informacija turi būti paskelbta prie įvažiavimo į renginį ir internete.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA