Prabangaus „Lexus“ vagis pasidavė tik po gaudynių ir grumtynių su pareigūnais | Kas vyksta Kaune

Prabangaus „Lexus“ vagis pasidavė tik po gaudynių ir grumtynių su pareigūnais

Kauno apskrities VPK nuotr. / "Kas Vyksta Kaune" montažas

Šiandien apie 15.00 val. Kaune, Ateities pl., sulaikytas Tadžikistano Respublikos pilietis (gim. 1977 m.), vairavęs, kaip įtariama, vogtą automobilį „Lexus“, skelbia Kauno apskrities VPK pranešime spaudai.

Kauno apskrities policijos Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, vykdantys vogtų automobilių paiešką, Kauno mieste pastebėję prabangų automobilį „Lexus“ latviškais valstybiniais numeriais, bandė jį sustabdyti patikrinimui, tačiau šis nestojo. Priešingai – bandė ne tik pasišalinti, bet ir blokuoti pareigūnų automobilį.

[galerija kiek=”4″]

Galiausiai, iššokęs iš automobilio, puolė bėgti, o sėkmingai to padaryti nepavykus – priešintis pareigūnams. Panaudojus kovinius imtynių veiksmus, 42 metų vyras buvo sulaikytas.

Patikrinus sulaikytą automobilį nustatyta, kad automobilis yra paieškomas nuo š.m. kovo 25 d. kaip vogtas Kauno mieste. Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 3 d. gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. Tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA