Pirmokas nuotoliniu būdu gavo užduotį: klausimas pribloškė tėvus | Kas vyksta Kaune

Pirmokas nuotoliniu būdu gavo užduotį: klausimas pribloškė tėvus

R.Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja Viktorija su daugeliui aktualiu klausimu – vaiko namų darbais. Atsiųstoje nuotraukoje matosi užduotis, skirta patikrinti istorijos žinias, tačiau, pasak skaitytojos, ne visi gali žinoti atsakymą, o ypatingai, jei vaikas dar mokosi pirmoje klasėje. Moteris retoriškai klausia: „Užduotis skirta kam, vaikui ar tėvams?”

Nors užduotis skamba gana paprastai, tinkamai ją padaryti, anot skaitytojos, nėra lengva vaikams neturintiems istorijos žinių arba galimybės pasiieškoti atsakymų internete.

„Aš nežinau, kaip pirmokas neturintis istorijos pamokų ir neturintis kompiuterinio raštingumo, gali išspręsti užduotį.” – komentavo Viktorija.

Užduotis pirmokui / Skaitytojos Viktorijos nuotr.

Kaip matoma nuotraukoje, kad išspręsti užduotį, reikia pasinaudoti pateiktu Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino giminės medžiu ir nurodyti, kuris teiginys yra neteisingas. Būtent koks klausimas yra po schema skaitytoja nenurodė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA