Smaližiauti karantino metu kauniečiams padės interaktyvus kepyklėlių žemėlapis | Kas vyksta Kaune

Smaližiauti karantino metu kauniečiams padės interaktyvus kepyklėlių žemėlapis

Organizatorių nuotr.

Šalyje užsitęsus karantinui, vis daugiau verslų susiduria su iššūkiais – ne išimtis ir mažieji konditerijos pardavėjai bei kepyklėlės. Vieno didžiausių šio sektoriaus tiekėjų, bendrovės „Minordija“ darbuotojai sukūrė interaktyvų kepyklėlių žemėlapį ir tokiu būdu tikisi bent daliai smulkiųjų verslininkų padėti išgyventi sunkmetį.

Bendrovės teigimu, su pandemijos sukeltais pokyčiais, ypač sunku susitvarkyti smulkiesiems kepėjams ir konditeriams. Po daugiau nei mėnesį trunkančio karantino, įmonė skaičiuoja, jog 148 jos šiame segmente veikiantys klientai visiškai sustabdė, o 7% visų klientų apribojo savo veiklą.

Susidariusi situacija kai kuriuos verslus privertė ieškoti kūrybiškų išeičių – sukurti el. parduotuves, pasiūlyti pristatymą į namus.

„Minordija“ kepiniai / Organizatorių nuotr.

„Noras pasmaližiauti, suvalgyti šviežią bandelę ar mėgstamą pyragaitį niekur nedingo, tiesiog įprasti būdai įsigyti gardumynų tapo mažiau prieinami. Kad dar labiau padėtume kepėjams ir konditeriams skleisti žinią apie save ir pasikeitusius klientų aptarnavimo pokyčius, sukūrėme žemėlapį, kuris padės lengviau rasti netoliese veikiančias kepyklėles ir konditerijos krautuvėles,“ – pranešime teigia UAB „Minordija“ marketingo direktorius Adomas Galinis.

Interaktyvaus žemėlapio tautakepa.lt paieškoje patogu rasti arčiausiai namų esančias krautuvėles, pasirinkti labiausiai pirkėjo poreikius atitinkantį asortimentą, mokėjimo ir pristatymo būdus.

Šis žemėlapis karantino metu mažoms kepykloms ir konditerijos parduotuvėlėms padės komunikuoti apie pasikeitusius darbo laikus, pristatymo ar atsiėmimo būdus, atsiskaitymo sąlygas, o klientai galės rasti netoliese esančius mažus verslus bei išsirinkti gardumynų tiesiai iš pečiaus ar konditerių rankų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA