„Google“ rems Lietuvos nevyriausybines organizacijas | Kas vyksta Kaune

„Google“ rems Lietuvos nevyriausybines organizacijas

BNS 2020/04/16 13:22
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Technologijų kompanija „Google“ Lietuvos nevyriausybinių organizacijų reklamai per „Ad Grants“ ketina skirti po 10 tūkst. JAV dolerių.

„Ši parama yra skiriama kovai su Covid-19 sukeltos krizės pasekmėmis, ja bus galima naudotis artimiausius šešis mėnesius“, – spaudos konferencijoje ketvirtadienį sakė „Google“ viešosios politikos Baltijos šalims vadovas Paulius Vertelka.

„Reklamos parama iki 10 tūkst. dolerių bus skiriama kiekvienai iš patvirtintų nevyriausybinių organizacijų“, – pridūrė jis.

„Google“ joms taip pat nemokamai suteiks galimybę naudotis „G Suite“ įrankių rinkiniu – jame bus elektroninis paštas, duomenų saugykla, vaizdo skambučiai bei kiti įrankiai, reikalingi nuotolinei veiklai.

„Suprantame, jog nevyriausybinės organizacijos, kaip ir verslai, kaip ir mūsų kasdienis gyvenimas, kenčia nuo koronaviruso sukeltos krizės, turi iššūkių organizuojant savo veiklą, dirbant nuotoliniu būdu, didinant veiklos efektyvumą, renkant savanorius ar organizuojant paramą“, – sakė „Google“ atstovas.

Nemokamai naudotis įrankiais ir gauti paramą reklamai galės tik tos organizacijos, kurias patvirtins „Google“ partneris „TechSoup“.

Lietuvoje dėl koronaviruso epidemijos nuo kovo 16 dienos paskelbtas karantinas. Šiuo metu jis galioja iki balandžio 27 dienos imtinai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA