Pavasariniam namų remontui – daiktų saugojimo paslauga | Kas vyksta Kaune

Pavasariniam namų remontui – daiktų saugojimo paslauga

Organizatorių nuotr.

Pavasarį daugeliui norisi atsinaujinti – imtis naujų projektų, peržiūrėti drabužių spintą, pradėti sportuoti ar atnaujinti namus – pakeisti sienų spalvas, perstumdyti baldus, atlikti kosmetinį remontą. Tačiau neretai pasiruošimas remontui sukelia daugiau problemų nei jis pats.

Kalbinti apdailininkai teigė, kad viena pagrindinių problemų, su kuriomis susiduria tiek jie, tiek užsakovai, yra remontui ruošiamuose namuose esantys baldai, buitinė technika ir kiti daiktai. Pasak jų, problemų kyla galvojant, kaip apsaugoti vertingus daiktus, tuo pačiu nesukeliant papildomų iššūkių remontą atliekantiems meistrams.

Žmonės brangius, stambių gabaritų daiktus, taip pat dėžes su indais, rūbais, kitais svarbiais daiktais bando sutalpinti garažuose, pernešti iš vienos remontuojamos patalpos į kitą ar dangstyti nuo remontuojant neišvengiamai atsirandančių dulkių, dažų, glaisto likučių – o tai kainuoja daug pastangų, laiko ir pinigų.

Kaunietė Lina teigia, kad susidūrus su poreikiu remontuoti būstą taip pat kurį laiką svarstė, ką daryti su brangiais, stambiais baldais, į dėžes supakuotais indais, rečiau naudojamais rūbais.

„Boxinn“ paslaugos / Organizatorių nuotr.

„Galvojome net prašyti draugų pagalbos ir sandėliuoti daiktus jų namuose tuo laiku, kai pas mus namuose vyks remontas, bet galiausiai nusprendėme, kad tikrai nesinori apsunkinti artimųjų“, – sakė ji. Galiausiai kauniečių šeima ryžosi išbandyti daiktų saugojimo paslaugą ir, pasak jų, tai buvo išties pasiteisinęs sprendimas.

„Remontas ir taip sukelia daug rūpesčių, nepatogumų, papildomų darbų, tačiau kai išsiaiškinome, kokiomis sąlygomis teikiamos daiktų saugojimo paslaugos, pusė įtampos ir streso dingo“, – sako Lina.

Lietuvoje vis labiau populiarėjančios daiktų saugojimo paslaugos tiekėjai „Boxinn“ kauniečiams pasiūlė išsirinkti nuo 1 iki 12 kvadratinių metrų pločio saugomas ir lengvai bet kuriuo metu pasiekiamas patalpas.

„Įmonės darbuotojai mums taip pat padėjo pasirinkti pakavimo priemones, skirtingų dydžių dėžes, paminkštinimus, kitus saugiam daiktų pervežimui reikalingus priedus“, – sakė kaunietė Lina.

„Boxinn“ paslaugos / Organizatorių nuotr.

Specialiai įrengtose patalpose daiktai yra saugūs, nedulka, esant reikalui, jų savininkui daiktai pasiekiami bet kuriuo paros metu, kiekvieną dieną. „Boxinn“ saugojimo paslaugomis galima naudotis tiek ištisus metus, tiek dieną ar dvi – kai reikia kurį laiką sandėliuoti daiktus kraustantis, atliekant remontą ar tiesiog taupant namų erdvę ir nenorint apsikrauti rečiau naudojamais daiktais. Sandėliavimo patalpose laikomi daiktai ne tik saugomi saugos sistemos, bet ir apdraudžiami.

„Buvome išties maloniai nustebinti paslaugos kokybe ir patrauklumu, esu tikra, kad ateityje naudosimės daiktų saugojimo paslaugomis ne tik remonto metu, bet ir, pavyzdžiui, ten šaltuoju metų laiku laikydami šeimos dviračius, šiuo metu nenaudojamus, bet vis dar reikalingus baldus, vaikų žaislus“, – teigė kaunietė Lina.

„Box inn“ saugojimo paslaugos teikiamos Kaune, Jonavos g. 262. Pirmasis įkraustymas yra nemokamas. Daugiau susipažinti su sąlygomis galite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA