„Dextera“ savo klientams dovanoja apsaugines kaukes | Kas vyksta Kaune

„Dextera“ savo klientams dovanoja apsaugines kaukes

Organizatorių nuotr.

Karantinas koreguoja ne tik gyvenimo, bet ir darbo ritmą, o būtent darbas iš namų tampa nauju išbandymu. Viena didžiausių žaliuzių, roletų ir tinklelių nuo uodų gamintojų Lietuvoje „Dextera“ siūlo kokybiškus saulės kontrolės sprendimus namams ir darbo kambariui, kurie padės susikurti komfortišką darbo aplinką namuose.

[galerija kiek=”4″]

Nuo pat karantino pradžios bendrovė ėmėsi visų priemonių, kad klientai galėtų saugiai įsigyti jiems reikalingus roletus, žaliuzes, antialerginius tinklelius, tinklelius nuo uodų, markizes, pergola pavėsines ir kitus „Dextera“ gaminius. Šiuo metu „Dextera“ taip pat siūlo įspūdingas pavasarines nuolaidų akcijas ir visiems savo klientams dovanoja daugkartinio naudojimo apsaugines kaukes.

Karantino metu dirba kitaip

Saulės kontrolės sprendimų bendrovės „Dextera“ salonai dėl šalyje įvesto karantino nedirba, tačiau visos konsultacijos klientams teikiamos nuotoliniu būdu, siūlomos video konsultacijos „Viber“, „Skype“, „Whatsapp“ ir „Facebook“ platformose.

Tokiu būdu dirbantys konsultantai užtikrina, kad suteiks visą reikiamą informaciją, o klientai be rūpesčio galės išsirinkti tinkamiausią sprendimą savo namams nuotoliniu būdu arba susitarti dėl konsultanto atvykimo. Saugus klientų aptarnavimas, savaime suprantama, yra prioritetas, todėl „Dextera“ darbuotojai dėvi apsaugines kaukes, vienkartines pirštines ir antbačius. Negana to, su savimi visada turi dezinfekcinio skysčio.

„Dextera“ paslaugos / Organizatorių nuotr.

Visi įmonės katalogai, pavyzdžių lagaminai, automobiliai ir kitos priemonės yra reguliariai dezinfekuojami. Visiems klientams įmonė rekomenduoja atsiskaityti bankiniu pavedimu, o atvykimo metu turi pasiruošę ir bekontakčius kortelių skaitytuvus. Montavimo darbai nestoja, terminai nevėluoja, įmonė itin atsakingai žiūri į savo klientų aptarnavimą, todėl maksimaliai pasiruošia darbams, kurie bus atlikti kliento nurodytoje vietoje.

„Esame vieni seniausių ir gerai žinomi roletų, žaliuzių, tinklelių nuo uodų, markizių ir pergolių gamintojai. Nors salonai ir nedirba, bet gamyba vyksta ir savo klientams galime užtikrinti, kad prekes pagaminsime ir sumontuosime laiku, ir papildomų rūpesčių mūsų klientams nekils“, – teigia įmonės atstovai.

Kaukes dovanos kiekvienam klientui

Siekdama užtikrinti savo įmonės darbuotojų saugumą, „Dextera“ pradėjo gaminti 100 proc. medvilnines daugkartinio naudojimo kaukes, kurias šiuo metu dovanoja ir kiekvienam klientui. Kaukes klientams įteiks „Dextera“ darbuotojai, atvykę sumontuoti kliento užsakymo. Daugkartinio naudojimo kaukės pagamintos iš medicininio audinio, kuris sertifikuotas pagal OEKO-TEX Standard 100. Tai reiškia, kad audinys neturi nepalankaus bei kenksmingo poveikio galutiniams vartotojams.

„Dextera“ primena, kad prieš užsidedant kaukę pirmą kartą ją būtina išskalbti ir dezinfekuoti. Kaukę galima skalbti rankomis šiltu muiluotu vandeniu ir išskalauti arba skalbimo mašinoje, naudojant aukščiausią temperatūrinį režimą.

„Dextera“ paslaugos / Organizatorių nuotr.

Skelbia pavasarines nuolaidas

Bendrovė taip pat skelbia pavasarines nuolaidas, kurių dėka ne tik papuošite, bet ir atnaujinsite savo namus. Žaliuzėms ir roletams taikomos net iki 50 proc. nuolaidos, visiems diena / naktis roletams – 30 proc. Apsauginės žaliuzės šiuo metu 20 proc. pigesnės, tuo metu populiariausios markizės „California“ kainuoja tik nuo 257 iki 615 eurų.

Na, o jeigu prireikė tinklelių nuo uodų ar antialerginių tinklelių, dabar yra tinkamas metas, nes visus tinklelius galite įsigyti su 40 proc. nuolaida. Įmonė taip pat primena, jog senjorams ir studentams su pažymėjimais visada yra taikoma 30 proc. nuolaida visiems vidaus gaminiams.

Daugiau informacijos ir tinkamiausius saulės kontrolės sprendimus rasite „Dextera“ internetinėje svetainėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA