S. Skvernelis: ieškoma sprendimų, kaip vykdyti vairavimo egzaminus | Kas vyksta Kaune

S. Skvernelis: ieškoma sprendimų, kaip vykdyti vairavimo egzaminus

Asociatyvi / „Regitros“ nuotr.

Premjeras Saulius Skvernelis trečiadienį pranešė pavedęs Vidaus reikalų ministerijai rasti sprendimus dėl praktinio vairavimo egzamino laikymo „Regitroje“.

Socialinio tinklo paskyroje „Facebook“ premjeras teigė, kad būsimiems vairuotojams, jau išlaikiusiems teorijos egzaminą, gali tekti laukti savaites ar net mėnesius, o dėl to daugelis praras įgūdžius ir praktinio vairavimo egzamino gali neišlaikyti.

„Kalbame ne tik apie B kategoriją, bet ir kitas. Blogiausia, jog vis daugėja atvejų, kuomet galimybė laikyti egzaminą yra tiesiogiai susijusi su žmogaus galimybe gauti (arba prarasti) darbą“, – rašė Vyriausybės vadovas.

Pasak S. Skvernelio, Vidaus reikalų ministerijai yra duotas pavedimas kartu su „Regitra“ rasti sprendimus.

„Principas – jei pats asmuo pageidauja ir egzaminuotojas sutinka. Žinoma, tokiu atveju tiek laikantis egzaminą, tiek egzaminuojantis privalėtų naudoti visas būtinas apaugos priemones, po visko būtų atliekama transporto priemonės dezinfekcija ir pan“, – rašė premjeras.

S. Skvernelis taip pat teigė, kad iki karantino paskelbimo vien B kategorijos praktiniam egzaminui registravosi apie 8 tūkst. žmonių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA