Portale „Kas vyksta Kaune“ – šv. Velykų džiaugsmo koncertas tiesiai iš tuščios Raudondvario dvaro pilies | Kas vyksta Kaune

Portale „Kas vyksta Kaune“ – šv. Velykų džiaugsmo koncertas tiesiai iš tuščios Raudondvario dvaro pilies

R. Tenio nuotr.

Kauno rajono savivaldybė prisijungia prie pasaulio iniciatyvų ir kartu su partneriais balandžio 13 d pirmadienį, 15:00 val. rengia šventų Velykų džiaugsmo koncertą, kurio transliaciją galite stebėti portale „Kas vyksta Kaune“.

Nors renginys nebus skirtas publikai klausytis gyvai dėl šalyje įvesto karantino, koncertu nemokamai galės grožėtis tūkstančiai bet kurioje pasaulio vietoje youtube ir kitais interneto kanalais. Puikius klasikinės muzikos kūrinius atliks žinomos šalies muzikės – solistė Rita Preikšaitė ir pianistė Rūta Blaškytė.

Velykų džiaugsmo koncertas siunčiamas visiems Kauno rajono ir Kauno miesto žmonėms, Lietuvai ir lietuviams pasaulyje, o taip pat kiekvienam bet kuriame žemės kampelyje, kam šiuo metu reikalingas palaikymas. Muzika įpūs viltį sergantiems, suteiks stiprybės medikams, įneš kantrybės visiems, siekiantiems pažaboti klastingo viruso plitimą.

„Šiuo Velykų koncertu švelniai apglėbiame mūsų sielas nepaprasta muzikos galia, kad ji palaikytų mumyse susilaikymą nuo taip trokštamų susitikimų, kelionių, kad neprarastume drausmės bei tvirto tikėjimo, jog sudėtingas laikotarpis baigsis, ir mes vėl galėsime klausytis muzikos gyvuose koncertuose, švęsti dar daug gražių švenčių kartu. Kviečiame džiaugtis tuo, ką turime, būti kūrybingais ir žvaliais,“ – sako koncerto organizatorė Vigailė Karpavičiūtė.

Koncertą dovanoja Kauno rajono savivaldybė ir meras Valerijus Makūnas. Renginio trukmė – 15 min.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA