Tris paras besidarbavę Kauno pareigūnai: patikros postuose neįleista 4,5 tūkst. automobilių | Kas vyksta Kaune

Tris paras besidarbavę Kauno pareigūnai: patikros postuose neįleista 4,5 tūkst. automobilių

Kauno apskrities VPK nuotr.

Trečiąją parą, nuo balandžio 12 d. 20.00 val. iki balandžio 13 d. 20.00 val., kuomet visoje šalyje ribojami įvažiavimai į savivaldybes, į Kauno miestą neįvažiavo 574 automobiliai. Dar kelios dešimtys automobilių nepateko į miestus ir miestelius Jonavos, Kaišiadorių ir Kėdainių rajonuose. Iš viso per šias tris dienas Kauno apskrityje patikros punktų nepavyko pravažiuoti kiek daugiau nei 4,5 tūkst. automobilių.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, šiandien patikros postuose dirbantiems pareigūnams gyventojai ir toliau teisinosi važiuojantys apsipirkti, pavalgyti ar nusiplauti automobilio. Neapsieita ir be tokių, kurie tiesiog negalėjo paaiškinti, kur ir ko važiuoja.

Policija Velykų savaitgalį tikrina į Kauną įvažiuojančius automobilius / Kauno apskrities VPK nuotr.

Nustatyti ir įvairūs KET pažeidimai: keletas negaliojančių valstybinių automobilio numerių, keletas nebegaliojančių transporto priemonių draudimų, vienas vairuotojas neturėjo teisės vairuoti, nes ji jam atimta, dar du vairuotojai buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo nustatytos leistinos normos, ir kt.

Vienas asmuo savo automobilyje vežėsi 110 l dyzelino, kurio įsigijimo dokumentų pareigūnams pateikti negalėjo. Pradėtas aplinkybių patikrinimas. Taip pat, patikros poste Kaune, Užnemunės g., automobilio „Opel“ salone buvo pastebėta galimai narkotinės medžiagos. Vairuotojas (gim. 1981 m.) sulaikytas, pradėtas tyrimas.

„Galime jau šiek tiek atsipūsti. Nors karantinas tebesitęsia, įtemptas trijų dienų dienų laikotarpis baigėsi. Visų pirma nuoširdžiai dėkoju tiems, kas išgirdo prašymą, niekur nevažiavo ir liko namuose, bei, žinoma, pareigūnams, kurie, pats mačiau, nuoširdžiai įsigilindami į kiekvieną situaciją, atlaikydami priekaištus ir nepasitenkinusiųjų piktus žvilgsnius, dirbo atiduodami visą širdį ir visas jėgas vardan kiekvieno gyventojo“, – sklandžiai praėjusiu darbu Kauno apskrityje džiaugiasi Kauno apskrities policijai vadovaujantis Elanas Jablonskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA