Premjeras S. Skvernelis sveikina su kitokiomis šv. Velykomis | Kas vyksta Kaune

Premjeras S. Skvernelis sveikina su kitokiomis šv. Velykomis

Asociatyvi / lrv.lt nuotr.

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis sveikina Lietuvos žmones Šventų Velykų proga.

„Brangūs Lietuvos žmonės, susitelkę ir vieningi išgyvename sudėtingą visai šaliai laikotarpį. Tik būdami sąmoningi, suvokdami atsakomybės svarbą ir pilietiškumo reikšmę, esame stiprūs ir galime vadintis brandžia visuomene. Tvirtai tikiu, kad būtent solidarumas, pasitikėjimas ir žinojimas, jog kartu įveiksime visas negandas, lydi mus ir Šventų Velykų dienomis.

Mielieji, saugodami visų gyvenimus ir gyvybes, šiemet švęskime Velykas kitaip, tačiau tradiciškai. Likime namuose prie margučių stalo, o artimus ir brangius žmones apkabinkime savo širdyse. Tegu meilės ir tikėjimo kupinos mintys aplanko visus šalies miestus, miestelius ir kaimus, šiltas, nuoširdus žodis tepradžiugina ir tėvus, ir senelius, ir visus giminaičius.

Manau, kad kiekvienus Lietuvos namus, visas mūsų šeimas aplankys bendrystės džiaugsmas, o Prisikėlimo varpų gaudesys nuskaidrins nuo kasdienybės nerimo pavargusias sielas.

Sveikinu visus su nuostabia pavasario švente, su Šventomis Velykomis. Linkiu namų jaukumo, stiprybės ir puikios sveikatos. Telydi mus didelis tikėjimas, meilė ir viltis – amžini visų mylinčių žmonių palydovai“, – sakoma premjero sveikinime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA