Koronavirusas patvirtintas policijos pareigūnui | Kas vyksta Kaune

Koronavirusas patvirtintas policijos pareigūnui

delfi.lt 2020/04/11 12:21
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Policijos departamento Komunikacijos skyriaus vadovas Ramūnas Matonis „Delfi“ patvirtino, kad koronavirusu susirgo kelių policijos pareigūnas.

Anot R. Matonio, pareigūnas dirbo Vilniuje, kelių policijos valdyboje. Policininkas baigė tarnybą trečiadienį, grįžo namo ir jam pakilo temperatūra.

„Jis pasitikrino, atliko testą ir jis buvo teigiamas“, – sako R. Matonis.

Policijos departamento atstovas patikino, kad pareigūnas daug kontaktų neturėjo, nes dirbo padalinyje, kuris yra pakankamai uždaras.

„Keliuose nedirbo ir su žmonėmis kontakto neturėjo. O su pareigūnais, kuriais galėjo turėti kontaktą, jie yra izoliuoti“, – pažymėjo jis.

Šeštadienio ryto duomenimis, šalyje patvirtintų ligos atvejų yra 1026, o paskutinių tyrimų duomenimis nustatyta 27. Per vakar dieną ištirta 2421 ėminys. Iki šiol iš viso ištirta 38472 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso. Nuo koronaviruso mirė 23 žmonės, o pasveiko – 54.

Karantinas dėl koronaviruso grėsmės Lietuvoje paskelbtas kovo 13-ąją, griežtos jo priemonės įvestos nuo kovo 16-osios. Balandžio 8 dieną Vyriausybė nusprendė karantiną dar pratęsti iki balandžio 27-osios imtinai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA