„Kauno vandenų“ šventinis siurprizas Fredos gyventojams (papildyta) | Kas vyksta Kaune

„Kauno vandenų“ šventinis siurprizas Fredos gyventojams (papildyta)

Skaitytojų nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi ne vienas skaitytojas su vaizdais, kaip iš čiaupo bėga rudo atspalvio vanduo. Įsivyravus karantinui ir uždarius susisiekimą su miestais, kauniečiai tokį vandenį turės naudoti ruošiantis šventėms.

„Va toks va geriamas vanduo Velykų išvakarėse Europos pr. 14. Pas mane tik šiandien, Fredos miestelio grupėje kaimynai rašė, kas pas kai kuriuos taip buvo vakar, pas kitus šiandien. Kaimynui, kuriam pavyko prisiskambinti Kauno vandenims, buvo pasakyta, kad valomi vamzdžiai. Įspėjimo jokio. Gerai, kad ne balti skalbiniai skalbyklėj“, – atsiųstus vaizdus komentavo Fredos gyvetojai.

Grupėje kaimynai komentavo, kokia situacija pas juos, vienas jų pranešė, jog pavyko susisiekti su „Kauno vandenimis, tačiau atsakymas nebuvo labai informatyvus.

„Kalbėjau su „Kauno vandenys“ – valo vamzdžius. Paklausiau kada pasibaigs, atsakė tik tiek: kada pagerės vanduo, tada ir baigs“, – bandymą sužinoti kokių švenčių tikėtis komentavo vienas iš gyventojų.

„Fredos miestelyje iš vandentiekio krano bėga rudas vanduo. Paklausti „Kauno vandenys“ atsakė, kad valo vamzdžius (jeigu sakė tiesą). Labai keistai pasirinktas laikas. Žmonės negali ruoštis šventėms. Nei tvarkytis namų nei gaminti. Jau ir taip daug apribojimų per šias šventes“, – apmaudą liejo skaitytojas Narimantas.

Papildyta balandžio 11 d. 15.14 val.

Susidariusią situaciją komentuoja gamybos skyriaus vadovo funkcijas atliekantis Rimas Stunžėnas.

„Bendrovė „Kauno vandenys“ jūsų minimu laikotarpiu jokių planinių vandentiekio tinklų remonto darbų nevykdo. Avarinė tarnyba dėl susidrumsčiusio vandens gavusi keletą gyventojų pranešimų, plauna vandentiekio linijas.

Galima drumstumo priežastis – padidėjęs vandens suvartojimas ir vandens tekėjimo greitis. Problemą bendrovės avarinė tarnyba stengiasi išspręsti kuo skubiau. Apgailestaujame ir atsiprašome už nepatogumus“, – teigė jis. ​

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA